Άλλη μία περιβαλλοντική διάκριση για το Δήμο Αγίας Παρασκευής.

0

Το βραβείο της κατηγορίας Περιβαλλοντικής Διαχείρισης για το «Κινητό Πράσινο Σημείο» απονεμήθηκε στο Δήμο Αγίας Παρασκευής από την Επιτροπή Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας “ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2018”.

Τα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ είναι ένας θεσμός που διοργάνωσε για δέκατη τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Εθελοντικός Οργανισμός ECOCITY ο οποίος επιδιώκει να συμβάλλει στην προβολή και στην αναγνώριση της έμπρακτης περιβαλλοντικής ευαισθησίας των Οργανισμών της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιχειρήσεων, των Επιστημονικών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων και των Μέσων Ενημέρωσης.

Στην Τελετή Απονομής που πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στον υπαίθριο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Μήλου «Γεώργιος Ηλιόπουλος» το Σάββατο 2 Ιουνίου απονεμήθηκαν συνολικά 27 βραβεία και ένας έπαινος. Το βραβείο στο Δήμο Αγ. Παρασκευής παρέλαβε ο Δημήτρης Μπεθάνης, Σύμβουλος του Δήμου για θέματα της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος βραβεύτηκε και το 2016 για το «Κινητό Πράσινο Σημείο» με το silver βραβείο στην κατηγορία «Ανακύκλωση και Επαναχρησιμοποίηση» στα «Best City Awards» τα οποία επιβραβεύουν την καινοτομία και την ποιότητα ζωής στις πόλεις.

Απάντηση