Έκοψε την βασιλόπιτά του ο σύλλογος κατοίκων Τσακού

0
kopi pitas tsakou

Παραμένουν άλυτα τα μεγάλα προβλήματα του Τσακού  όπως π.χ. ΟΤ 118, λειτουργία ΕΛΤΑ, Κοιμητήριο, Κολυμβητήριο, Κτίριο Μακρή, Διδασκαλικά, κ.ο.κ.
Στην πρόσφατη κακοκαιρία υποδείξαμε σαν Σύλλογος επικίνδυνα σημεία στους δρόμους του Τσακού όπου πραγματοποιήθηκαν ρίψεις άλατος, συνεργαστήκαμε με την δημοτική αρχή στον πρόσφατο καθαρισμό του ΟΤ 118, προφυλάξαμε με δαπάνες του Συλλόγου τον Λόφο Τσακού από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού απασχολώντας άνεργο συμπολίτη μας κτλkopi pitas tsakou 01
Στην κοινωνική πολιτική συνεχίζουμε να στηρίζουμε οικονομικά αδύνατες οικογένειες καθώς και στην Στέγη Γερόντων ενώ τον προηγούμενο μήνα συλλέξαμε για άλλη μια φορά τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο.
Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία τα μαθήματα τόσο του Χορευτικού (Δευτέρα & Τετάρτη) όσο και του Θεατρικού (Παρασκευή).
Η βραδιά συνεχίστηκε με χαιρετισμούς από υποψήφιους βουλευτές, από τον Δήμαρχο της πόλης και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Την κοπή της πίτας την πραγματοποίησε ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων π. Σταύρος Τρικαλιώτης και ακολούθως την σκυτάλη πήραν τα ωραία τραγούδια της ορχήστρας του τα οποία και κράτησαν αμείωτο το κέφι μέχρι αργά το βράδυ.
Για άλλη μια φορά, η εκδήλωση του Συλλόγου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και είναι χαρακτηριστικό ότι οι προσκλήσεις είχαν εξαντληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, δείγμα της ανάγκης του κόσμου για να έρθει πιο κοντά με τον γείτονα.
Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο σύλλογος κατοίκων Τσακού Αγίας Παρασκευής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση