Ένας φιλικός αγώνας παλαίμαχων ποδοσφαιριστών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

0

Φιλικό αγώνα μεταξύ των παλαίμαχων του Παναθηναϊκού και της μεικτής ομάδας του Α.Ο Αγίας Παρασκευής -‘SANTA’ και Γιατρών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 21/11/16 στο Γήπεδο της οδού Νότου ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου-ΠΑΟΔΑΠ, οι Γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών και ο Α.Ο Αγίας Παρασκευής- ‘SANTA’.

palaimaxoi_03

Ο αγώνας έληξε με 7 – 5 υπέρ του Παναθηναϊκού και σκοπός του ήταν η συλλογή τροφίμων για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του Δήμου Αγίας Παρασκευής με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν αρκετές σακούλες με τρόφιμα, με προσφορές των φιλάθλων και επιταγή από γνωστό σούπερ μάρκετ, προσφορά των γιατρών.
Με την ομάδα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν οι Τ. Φυλακούρης, Γ. Γονιός, Σπ. Μαραγκός, Ανδρ. Λαγωνικάκης, Δ. Μάρκος, Σ. Φούκος κ.α. που είχαν απέναντι τούς Α. Κομιανό, Δ. Κουφουδάκη, Π. Κυριακουλέα, Μ. Τουτουμτζή κ.α από τη ‘SANTA’ και τους γιατρούς Ν. Ραζή, Α. Κουλούρη, Γ. Ματσούκα κ.α. Ξεχωριστή υπήρξε η παρουσία στο γήπεδο δύο παικτών θρύλων της μεγάλης ομάδα του Παναθηναϊκού των αρχών της δεκαετίας του 60 και του Ελληνικού ποδοσφαίρου, του Μιχ. Βουτσαρά ως υπεύθυνου και του Ν. Τζουνάκου ως προπονητή της ομάδας των παλαιμάχων του ΠΑΟ.  Διαιτήτευσε ο παλαίμαχος διαιτητής Μελ. Βουτσαράς.

palaimaxoi_04palaimaxoi_02

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τις ομάδες, τους γιατρούς και τον κόσμο για την προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Μετά τη λήξη απονεμήθηκαν, από τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχο και τους Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ και Τ. Σερκεδάκη, αναμνηστικές πλακέτες και μετάλλια σε όλους τους συντελεστές του αγώνα.

palaimaxoi_05

palaimaxoi_06

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ