Ένωση Γονέων: Παρακολουθούμε στενά την πρόοδο των εργασιών στα σχολεία της πόλης.

0

Ανακοίνωσε εξέδωσε η Ένωση Γονέων Αγίας Παρασκευής αναφορικά με τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου και του αντιδημάρχου Παιδείας κ. Παναγιώτη Γκόνη. Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
“Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ένωσης με το Δήμαρχο της πόλης κ. Γ. Σταθόπουλο στην οποία παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Π.Γκόνης.
Η συνάντηση αυτή έγινε κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ένωσης, προκειμένου να ενημερωθούμε για την πορεία των επισκευών και συντηρήσεων των σχολείων του προγραμματισμού των απογευματινών αθλητικών προγραμμάτων για τη νέα σχολική χρονιά , που παρέχει (δωρεάν) ο Δήμος μας στους μαθητές των σχολείων μας του προγράμματος της απογευματινής θεατρικής αγωγής, στο οποίο φέτος προβλέπονται διασχολικές συνεργασίες μεταξύ των 4 Γενικών Λυκείων αλλά και δυνατότητα υλοποίησης περισσότερων διασχολικών ομάδων μεταξύ των σχολείων.
Η Ένωση δεν εφησυχάζει, παρακολουθεί στενά την πρόοδο και τις εργασίες που δρομολογούνται στα σχολεία της πόλης καθώς και την πορεία των διεκδικήσεών της και πιέζει τους αρμόδιους φορείς όταν υπάρχουν κωλυσιεργίες και καθυστερήσεις”.