Αγανάκτηση κατοίκου για κατεστραμμένο πεζοδρόμιο.

0
κατεστραμμένο πεζοδρόμιο

Καταγγελία δεχθήκαμε από τον κάτοικο και δημότη της περιοχής του Κοντοπεύκου κ. Νίκο Σακελλαρίου που εκφράζει την οργή του για το κατεστραμμένο πεζοδρόμιο της γειτονιάς του. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

Το πεζοδρόμιο έξω από την πολυκατοικία που διαμένω, Κανάρη 44 – Κοντόπευκο, έχει καταστραφεί από την περίοδο που η λαϊκή αγορά είχε μεταφερθεί προσωρινά από την οδό Δερβενακίων.

Οι μητέρες δεν μπορούν να περάσουν με τα μωρά στα καρότσια, ο ηλικιωμένος πατέρας μου στραμπούλιξε το πόδι του και πριν μερικές μέρες ήρθε ασθενοφόρο για περιστατικό και κατέβαζαν το καροτσάκι από την πλαϊνή είσοδο με δυσκολία.

Έχουν γίνει κατά καιρούς οχλήσεις με τηλέφωνα στο Δήμο. Ο ίδιος ο Δήμαρχος ήρθε πριν ένα χρόνο, το είδε, το έβγαλε φωτογραφία κι έμεινε εκεί το θέμα.

Μεταφέρετε στον αξιότιμο κ. Δήμαρχο ότι από την πολυκατοικία μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές δε θα δει ούτε μία ψήφο ζωγραφιστή. Εάν δεν μπορούν οι τεχνικές υπηρεσίες που τις πληρώνουμε να βάλουν πέντε πλακάκια, να καθίσουν σπίτια τους.

Το πεζοδρόμιο απέναντι από την πολυκατοικία δείχνει το “δρόμο” για το πως θα έπρεπε να είναι και το αντίστοιχο στη μεριά της πολυκατοικίας του κ. Σακελλαρίου.

Απάντηση