Αγωνιστική δραστηριότητα – Συνάντηση με το δήμαρχο

0

Α. ΝΕΑΝΙΔΕΣ : ΑΕΝΚ – ΓΣΑΠ: 30–60

Αήττητη συνέχισε την πορεία της η ομάδα των Νεανίδων μας στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, μετά την άνετη εκτός έδρας επικράτηση τους με 60 -30 επί της ΑΕΝΚ.
ΑΕΝΚ (Κατρά, Πολίτη): Γλυνού, Θωμά 2, Θεοδώρου, Τότση 2, Μουστάκα 4, Καστρινάκη 4, Μέτσο 10, Ανεζύρη 2, Ζερβουλάκου 4, Γιαχνή 2, Αλμέτ.
ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Χονδροπούλου, Μπεζαϊτη 4, Πλώτα 3 (1) , Αμίτση 4, Χριστοπούλου 1, Σαπαλίδου 13, Κανιαδάκη 9 (1), Κούκη 13, Δαμουλάκη 9, Χριστοδούλου 4.

Β. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
ΟΜΑΔΑ Α : ΓΣΑΠ – ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ :53-08

Επιστροφή στις νίκες για τις κορασίδες μας, οι οποίες θριάμβευσαν στο κλειστό του Κοντοπεύκου με 53 – 8 ! της ΑΕΚ Περιστερίου.
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Λούκα, Θεοφάνη, Πλώτα, Κυρκοπούλου, Κακοσούρη, Δασκαλοπούλου, Πατσατζή, Κωλέτση, Αλεξάνδρου, Ζανίκα Κ, Γεωργοπούλου, Ζανίκα Χ.
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ(Ληναρά):Ρουμελιώτη, Λεμπέση, Σωτηροπούλου, Μακρή, Ηγουμενίδη, Τσέα, Θόρια, Βολιώτη, Μωρογιάννη.

Από τον αγώνα των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α

ΟΜΑΔΑ Β : ΠΑΟ Β’- ΓΣΑΠ Β΄: 56-50

Στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των κορασίδων του Γ’ ομίλου, οι κορασίδες Β του ΓΣΑΠ έχασαν από τον Παναθηναϊκό Β ΜΕ ΣΚΟΡ 56-50
ΠΑΟ Β: (Σερτενές): Αθανασοπούλου, Κοκκαλίδη, Κεφαλά Π., Ρηγοπούλου, Παπούγια, Αιβαλιώτη, Ταφμίζη, Κεφαλά Σ.,Γιαννοπούλου, Κεφαλά Μ.
ΓΣΑΠ Β’ (Τορβάς):Στρατηγού, Φυρίγου, Λάμπρου, Βαρλάμη, Χριστοπούλου, Γιαννακού, Μίνκωφ, Μήτση, Λαΐνα, Μακαρουνάκη .

Από τον αγώνα των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β

Συνάντηση με το δήμαρχο Αγ. Παρασκευής.

Συνάντηση γνωριμίας με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΣΑΠ, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος στις 17/10/17, κατά τη διάρκειά της οποίας , τέθηκαν εκ νέου τα προβλήματα που απασχολούν τον Σύλλογό μας και του επιδόθηκε το ομόφωνο ψήφισμα της Τακτικής Γενικής συνέλευσης της 08/10/17.

Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης ΓΣΑΠ
Η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Γυμναστικού Συλλόγου Αγ. Παρασκευής, η οποία συνήλθε την Κυριακή 08 Οκτωβρίου 2017 στην αίθουσα του Γυμνασίου Κωφών ψήφισε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:
1. Ευχαριστούμε την παρούσα Δημοτική Αρχή διότι συνεχίζει την πολιτική όλων των προηγουμένων, να επιχορηγούνται τα αθλητικά σωματεία της Αγίας Παρασκευής και να παραχωρούνται δωρεάν προς χρήση τα δημοτικά γυμναστήρια. Στις συνθήκες της οικονομικής κρίσης, ο Δήμος είναι ο μόνος φορέας που μπορεί να στηρίξει οικονομικά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης και επομένως επωμίζεται εξ αντικειμένου την ευθύνη για την ουσιαστική επιβίωσή του. Η επιχορήγηση συνιστά κοινωνική παροχή, που συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του πολιτισμού και του αθλητισμού ως τρόπου ζωής, οι δε αθλητικοί σύλλογοι είναι οι ιμάντες μεταφοράς αυτής της κοινωνικής παροχής στα παιδιά μας.
2. Ευχαριστούμε επίσης και για την επισκευή του παρκέ του γηπέδου Κοντοπεύκου, έργου αναγκαίου, όπως με συνεχή υπομνήματά μας από πολλών ετών, είχαμε ζητήσει.
3. Ζητάμε για πολλοστή φορά τα τελευταία πέντε χρόνια την κατασκευή κλειστού προπονητηρίου. Φοβούμεθα δε ότι μάλλον, ούτε στην διάρκεια αυτής της Δημοτικής Αρχής θα ανεγερθεί, παρ’ όλες τις συνεχείς περί του αντιθέτου υποσχέσεις. Το κλειστό προπονητήριο έχει καταστεί περισσότερο από αναγκαίο, λόγω της συνεχούς αύξησης του αριθμού των αθλούμενων και της αδυναμίας των υπαρχουσών εγκαταστάσεων να τους εξυπηρετήσει. Είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα αυτό, η οποία, εκτός των άλλων, θα αφαιρέσει από πολλούς, καλοπροαίρετους ή μη, το πρόσχημα να επιτίθενται εναντίον άλλων σωματείων, αναζητώντας την αύξηση των ωρών τους χρήσης στα γήπεδα σε βάρος των υπόλοιπων σωματείων που τα χρησιμοποιούν.
Καλούμε δε όλα τα σωματεία ανεξαιρέτως να συστρατευτούμε στον αγώνα για την ανέγερση του προπονητηρίου ΤΩΡΑ.
4. Ζητάμε επίσης την άμεση επισκευή του δαπέδου του ανοικτού γηπέδου Μανσούρη, το οποίο χρησιμοποιούμε επικουρικά, λόγω της αδυναμίας του γηπέδου Κοντοπεύκου να εξυπηρετήσει το πλήθος των αθλητριών μας, διότι είναι φθαρμένο και επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας.
5. Ζητάμε την επίσημη ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή για το τι σχεδιάζεται στον χαρακτηρισμένο ως Αθλητικό Κέντρο χώρο των 22 στρ. των Πευκακίων,
λόγω πληροφοριών περί ουσιαστικής παραχώρησης του χώρου σε Πανελλήνιο Σύλλογο άσχετο με την Αγία Παρασκευή και πρόβλεψης εγκαταστάσεων, που ουδεμία συνάρτηση έχουν με τις αθλητικές ανάγκες της νεολαίας της πόλης μας. Θεωρούμε δε ότι είναι απολύτως λογικό το αίτημά μας να ληφθεί σοβαρά υπόψη η γνώμη των αθλητικών Συλλόγων της πόλης , αλλά και άλλων τοπικών φορέων , και όχι υπερτοπικών, άσχετων με την πόλη, οι οποίοι μάλιστα ουδεμία γνώμη, ηθικά και νομικά, δικαιούνται να έχουν στα δημοτικά μας πράγματα.
6. Τέλος , επαναλαμβάνουμε το πάγιο, αλλά συνεχώς μη εισακουόμενο, αίτημά μας για την ουσιαστική εκπροσώπηση των αθλητικών σωματείων της πόλης στον ΠΑΟΔΑΠ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ