Αθλητισμός και πολιτισμός στην πόλη μας. Τι έχετε προγραμματίσει κύριε δήμαρχε;

0

Ο επικεφαλής της παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» και πρώην Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, κατέθεσε στο πρωτόκολλο του Δήμου αίτημα ζητώντας να πραγματοποιηθεί δημόσια συζήτηση για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στην Αγία Παρασκευή.
Η κατάθεση του αιτήματος, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της παράταξης, κρίθηκε απαραίτητη μετά από ενάμισι χρόνο εξαγγελιών, υπαναχωρήσεων αλλά και συνεχιζόμενης υποσχεσιολογίας της δημοτικής Αρχής.
Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει τα εξής:
«Κύριε δήμαρχε,
Η παράταξή μας καλεί εσάς και τη διοίκησή σας να πραγματοποιήσετε, το συντομότερο δυνατόν, μια ενημερωτική συνεδρίαση με θέμα: «Αθλητισμός και πολιτισμός στην πόλη μας. Υποδομές και δράσεις».
Κατά τη συνεδρίαση αυτή, να μας ενημερώσετε για τα παρακάτω:
-Ενέργειες που έχετε προγραμματίσει για την κατασκευή χώρων υποδομής (προπονητήρια, γήπεδα, χώρους άθλησης, πολιτιστικούς χώρους), σε σχέση με τη σχολάζουσα περιουσία του Δήμου (Αθλητικό Κέντρο στα Πευκάκια, ιδιόκτητα οικόπεδα Πευκακίων, Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο «Σταύρος Κώτσης», Κολυμβητήριο Νέας Ζωής).
-Μελέτες που έχετε αναθέσει γι΄αυτά
-Προϋπολογισμός
-Πηγές χρηματοδότησης
-Χρονοδιαγράμματα
Η συνεδρίαση αυτή προτείνουμε να πραγματοποιηθεί σε χώρο που θα επιλεγεί μεταξύ των αιθουσών εκδηλώσεων του ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», του Αμερικανικού Κολλεγίου ή του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής. Στη συνεδρίαση να κληθούν να παρευρίσκονται όλοι οι σύλλογοι και οι φορείς της πόλης καθώς και όποιος δημότης-κάτοικος επιθυμεί».