Αλέξανδρος Μουστόγιαννης: “Γιατί υπερψήφισα τον προϋπολογισμό”

0
moustogiannis 01

 

Σημειωτέον ότι στις Εκλογές του 2006 εξελέγην 1ος Δημοτικός Σύμβουλος και το 2010 επίσης στις πρώτες θέσεις.

Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ότι κάποιοι, υιοθετώντας προσωπικές πολιτικές που έχουν σχέση εκτός των άλλων και με το μοίρασμα τίτλων και θέσεων, προσπαθούν να θέσουν υπό αμφισβήτηση την πλειοψηφία της δημαρχεύουσας παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο μη σεβόμενοι το σαφές αποτέλεσμα των τελευταίων δημοτικών εκλογών.

Κάποιοι άλλοι δε, αντί να προσπαθήσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που οι δημότες τους έχουν αναθέσει και ο θεσμικός τους ρόλος τους επιβάλλει, σπεύδουν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση προς ίδιον όφελος.

Ως νέος άνθρωπος και ενεργός πολίτης, στη δύσκολη αυτή συγκυρία για τη χώρα μας, πιστεύω ότι η πόλη πρέπει να διοικείται από την παράταξη που νίκησε στις εκλογές του 2010 και το έργο της οποίας είτε θετικό είτε αρνητικό  θα κριθεί στις εκλογές του 2014.

Δεν έχω το δικαίωμα να παραμείνω απλός θεατής.

Αντιθέτως, αισθάνομαι την υποχρέωση – βάζοντας σε δεύτερο πλάνο την προσωπική μου πικρία από την συμπεριφορά της δημαρχεύουσας παράταξης – να συμβάλω ώστε να αποκατασταθεί η πολιτική νομιμότητα.

Ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, χωρίς ανταλλάγματα , θέσεις και τίτλους, και σεβόμενος τη βούληση των συνδημοτών μου, όπως αυτή εκφράστηκε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές,θα υπερψηφίσω τον προυπολογισμό στηρίζοντας  την παράταξη που διοικεί το Δήμο διότι η πόλη οφείλει να έχει προυπολογισμό και δεν είναι ώρα για πολιτικά παιχνίδια.

 


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση