Ανάγκη για καθηγητές μέσης εκπαίδευσης στο κοινωνικό φροντιστήριο.

0

Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (ΔΕΠ) του Δήμου της Αγίας Παρασκευής ανακοίνωσε την πρόθεσή της για συνέχιση της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για τη νέα, τρίτη εν συνεχεία, σχολική χρονιά 2016-2017 και καλεί τους καθηγητές της Μέσης εκπαίδευσης σε εθελοντική συμμετοχή.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Πάνος Γκόνης δήλωσε συγκεκριμένα ότι: «Επειδή αντιλαμβανόμαστε την ασφυκτική οικονομική κατάσταση που βιώνει μέρος των συμπολιτών μας και παράλληλα επειδή νοιαζόμαστε για την ισότιμη δυνατότητα πρόσβασης όλων των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ζητάμε από τους Εκπαιδευτικούς να αφιερώσουν κάποιες μεσημεριανές ή απογευματινές ώρες εξυπηρετώντας έτσι το δικαίωμα στην επιλογή εκείνων των μαθητών που, ενώ θέλουν, δεν μπορούν να αποκτήσουν ορισμένα επιπλέον εφόδια».
Για όσους καθηγητές ενδιαφέρονται να βοηθήσουν μπορούν να στείλουν mail στο dep@agiaparaskevi.gr αναφέροντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, μαθήματα που μπορούν να καλύψουν, όπως και ώρες διαθεσιμότητας.
Το ωράριο λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου προβλέπεται να είναι 15:00-20:00 και θα οριστικοποιηθεί μετά το πέρας των αιτήσεων.