Αναβάλλεται το θέμα της αγοράς της Βίλα Ιόλα εξαιτίας… «κενών ενημέρωσης»…

0

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος καθότι μετά την ανακοίνωση για την αγορά της Βίλας Ιόλα, επικεφαλής παρατάξεων αλλά και μέλη αυτών προέβησαν σε δηλώσεις που είχαν ως στόχο τη δημιουργία αρνητικού κλίματος.
Για την καλύτερη κατανόηση της κρισιμότητας του ζητήματος και με την ελπίδα να συγκεντρώσει από όλες τις πλευρές θετικές ψήφους ο κ. Σταθόπουλος ανακοίνωσε την αναβολή του θέματος της αγοράς για την συνεδρίαση της 12ης Ιουλίου 2017 δηλώνοντας συγκεκριμένα τα εξής:

«Το Νοέμβριο του 2016, με διαπαραταξιακή πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε «κατ’ αρχήν» την απευθείας αγορά του κτήματος-βίλας Ιόλα από το Δήμο Αγ. Παρασκευής. Τον Ιανουάριο του 2017 έγινε στο Δημαρχείο συνάντηση του Δημάρχου και των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης με το σημερινό ιδιοκτήτη, στην οποία συζητήθηκε το θέμα του ακινήτου και της αγοράς του.
Τις τελευταίες μέρες, εν όψει της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 12 Ιουλίου, διακινούνται απόψεις και θέσεις που δείχνουν, κατά τη γνώμη μου, κενά ενημέρωσης γύρω από το θέμα.
Για το λόγο αυτόν, αποφασίσαμε σήμερα να καλέσουμε άμεσα τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων και όποιον άλλο/-η Δημ. Σύμβουλο θέλει, σε συνάντηση ενημέρωσης-εργασίας και να αναβάλλουμε τη λήψη απόφασης για το θέμα Ιόλα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα διεξαχθεί σύντομα.
Θέλω να ελπίζω ότι θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι όλοι/-ες μας μετά από αυτό. Ελπίζω και εύχομαι να υπάρξει ένα καλό κλίμα συνεννόησης με διευκρινίσεις-επεξηγήσεις επί του θέματος».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ