Βασίλης Τσαγκάρης: «Αναγκαία η ελεγχόμενη στάθμευση στην Αγίου Ιωάννου».

0

Την ελεγχόμενη στάθμευση στον κεντρικό δρόμο της Αγίου Ιωάννου επανέφερε στην ατζέντα των πολιτικών συζητήσεων ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ (Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής) κ. Βασίλης Τσαγκάρης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας του σωματείου, τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής.Σε μία κατάμεστη αίθουσα από αιρετούς, εμπόρους, επιχειρηματίες και πολίτες ο κ. Τσαγκάρης προέβη σε μια σύντομη ομιλία όπου ανέπτυξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά και τις «τοξικές συνθήκες» κάτω από τις οποίες λειτουργούν τα καταστήματα.

Απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο και τη Δημοτική Αρχή ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ επεσήμανε αρχικά το μεγάλο πρόβλημα της στάθμευσης στην Αγίου Ιωάννου υπενθυμίζοντας την ανάγκη για ύπαρξη ελεγχόμενης στάθμευσης.

Επιπλέον έκανε λόγο για την πιλοτική εφαρμογή δημόσιων χαρτών τοποθετημένων σε κεντρικά σημεία της πόλης που θα εμπεριέχουν και ταυτόχρονα θα αναδεικνύουν τα κοντινά καταστήματα. Ο πρόεδρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην έλλειψη ολιστικής διαφημιστικής καμπάνιας από πλευράς του Δήμου για την αύξηση του τοπικού πελατολογίου των μικρο – μεσαίων επιχειρήσεων.

Ο κ. Βασίλης Τσαγκάρης απευθύνθηκε επίσης στον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργο Καββαθά και στον νέο αντιπρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Ηλία Μάνδρο που με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, δηλώνοντας στον πρώτο τη δημιουργία «μικρών εμπορικών κέντρων» και στον δεύτερο τη στήριξη και ενεργή παρουσία του Επιμελητηρίου στους επαγγελματίες με τη λειτουργία νέου υποκαταστήματος στην Αγία Παρασκευή που θα εξυπηρετεί το Βορειοανατολικό τομέα της Αττικής.

Ο κ. Τσαγκάρης αφού έκοψε κομμάτι από την βασιλόπιτα το αφιέρωσε στις νέες επιχειρήσεις που ξεκίνησαν πρόσφατα τη λειτουργία τους στην πόλη μας γεγονός που αποτελεί ένα ελάχιστο σημάδι επιχειρηματικής σταθερότητας ευχόμενος τα καλύτερα.

Γιάννης Σταθόπουλος

Ο Δήμαρχος αναγνώρισε το πρόβλημα στάθμευσης στην Αγίου Ιωάννου και μίλησε για την εξεύρεση λύσης ενώ δήλωσε αισιόδοξος για το νέο έτος δείχνοντας συμφωνία απόψεων με τον κ. Τσαγκάρη σε ότι αφορά τον πολλαπλασιασμό ενάρξεων νέων επιχειρήσεων.

Βασίλης Ζορμπάς

Από την πλευρά του ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» κ. Βασίλης Ζορμπάς υπενθύμισε ότι όταν η διοίκησή του ολοκλήρωσε την ανάπλαση, όφειλε η διοίκηση Σταθόπουλου να εφαρμόσει το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης, ως είχε προβλεφθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ