Ανακοίνωση Δημάρχου Αγίας Παρασκευής σχετικά με το ΕΚΑΒ Αγίας Παρασκευής

0
agia paraskevi

 

Δεδομένου ότι υπήρξαν στο παρελθόν αναληθή δημοσιεύματα περί δήθεν απομάκρυνσης του ασθενοφόρου από το ως άνω σημείο βάσης του τα οποία πιθανόν να δημιούργησαν αγωνία και ανησυχία στους πολίτες , επισυνάπτεται το έγγραφο από το Γραφείο Αντιπροέδρου της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ, το οποίο λάβαμε στις 28/3/2014, σε απάντηση σχετικής επιστολής από το Γραφείο Δημάρχου.

Καλώ τους πολίτες ,προκειμένου να ενημερώνονται αντικειμενικά και υπεύθυνα για όποιο θέμα τους απασχολεί, να απευθύνονται στο Τηλεφωνικό Κέντρο του Δήμου Αγίας Παρασκευής ,τηλ.213 2004 500.

Με εκτίμηση,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σημ. Σχολιαστή

Είναι προφανές ότι λόγω των επικείμενων δημοτικών εκλογών οι επικεφαλείς των παρατάξεων θα υπόσχονται λαγούς με πετραχίλια, οδε δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή θα μεταβληθούν σε θαυματοποιούς και μάγους οι οποίοι θα βγάζουν λαγούς από καπέλα, φλόγες από το στόμα θα καταπίνουν σπαθιά και θα «υλοποιούν» ανύπαρκτα αντικείμενα, γνωστής και άγνωστης ταυτότητας σε διάφορα σημεία της πόλης για να καταδείξουν το πόσο πολύ νοιάζονται τους συμπολίτες τους.
Όλοι εσείς λοιπόν, που κατά καιρούς τηλεφωνούσατε και ρωτούσατε γιατί το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν σταθμεύει πια στο δημοτικό πάρκινγκ, πήρατε την απάντησή σας.
Δηλαδή ο δήμαρχος σας έδειξε ένα χαρτί που λέει ότι το ΕΚΑΒ υπάρχει εκεί, σταθμευμένο και έτοιμο να παράσχει τις πρώτες βοήθειες και το ότι εσείς δεν το βλέπετε, προφανώς έχει να κάνει με το γεγονός ότι ψηφίζετε αντιπολίτευση.
Ίσως πάλι να μην το βλέπετε γιατί εκεί που πάρκαρε το ασθενοφόρο, στην είσοδο δηλαδή του Δημαρχείου που θα θεμελίωνε πέρυσι ο δήμαρχος, αντί Δημαρχείου, προς το παρόν λειτουργεί ένα περίπτερο, το ύψος και το πλάτος του οποίου εμποδίζουν τη θέα.
Το γεγονός ότι η ατυχής συνδημότισσα η οποία έπεσε στο “λάκο των λεόντων” έξω από το φούρνο Απολλώνιο όπου ο υιός του ιδιοκτήτη, η πάσχουσα και ο κ. Μάκης Χάρχαρος κατέθεσαν ότι το ασθενοφόρο έκανε 30 λεπτά να εμφανιστεί προφανώς θα οφείλετε σε κάποια “παρεξήγηση”.
Όπως επίσης σε “παρεξήγηση” οφείλεται το γεγονός ότι η γηραιά κυρία που έπεσε έξω από το ταχυδρομείο και ο π. Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Ματζανάς που κάλεσε το ΕΚΑΒ πάλι περίμεναν περί τη μισή ώρα καθώς επίσης και το περιστατικό με τον άτυχο μεσήλικα ο οποίος έπαθε καρδιακό επεισόδιο έξω από το Απολλώνιο και ο οποίος επίσης περίμενα περί τα 25 λεπτά.
Όσο για την προτροπή του δημάρχου ο οποίος θέλει όταν έχετε παράπονο ή ερώτημα να τηλεφωνείτε στο Δήμο, βεβαίως και είστε ελεύθεροι να το κάνετε, το αν δεν το κάνετε και προτιμάτε τις ερωτήσεις σας να τις μεταφέρει η εφημερίδα μας ή οι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο, να ξέρετε ότι “αυτό” δεν αρέσει στο κ. δήμαρχο, ο οποίος θα προτιμούσε να περνάτε από το Δημαρχείο ώστε μαζί με την απάντησή σας να παίρνετε κι ένα σταυρωμένο ψηφοδέλτιο της παράταξης… όπως γινόταν στα Δημοτικά Ιατρεία και στο αλήστου μνήμης ΙΚΑ…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση