Ανακοίνωση διαμαρτυρίας σχετικά με άρθρο του «Σχολιαστή» εξέδωσε ο Βασίλης Ζορμπάς

0
zorbas 2014

zorbas 2014Θα ήθελα να συστήσω στον κ. Αντρέα Μπαλωτή, της εφημερίδας «Ο Σχολιαστής» να ελέγχει καλύτερα τις «έγκυρες» πληροφορίες που του διοχετεύονται, πριν τις δημοσιεύσει και εκτεθεί. Και αυτό γιατί, σε άρθρο του με θέμα «Η διάλυση μετά την ήττα και το ορφάνεμα της ηγεσίας του συντηρητικού χώρου», αναφέρει πολλές ανακρίβειες.

Η αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την 4η Ιουνίου φυσικά και δεν ήταν «τιμωρία». Οι απόντες της συμπολίτευσης ήσαν δικαιολογημένοι και είχαν ειδοποιήσει εκ των προτέρων για την απουσία τους. Δεν είδα όμως τον κ. Μπαλωτή να αναφέρει κάτι για τους απόντες της αντιπολίτευσης, οι οποίοι μάλιστα ήταν και υπερδιπλάσιοι.
Όσον αφορά την «διάλυση» της παράταξής μας, μάλλον ευσεβείς πόθους δικούς του και κάποιων άλλων εκφράζει. Θα διαψευστούν πολύ γρήγορα . Να κάνω δε γνωστό σ΄αυτόν και στους πληροφοριοδότες του, ότι το εάν και πότε θα αποφασίσω να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική είναι (αν μου το επιτρέπουν) στην δική μου ευχέρεια. Πάντως, και το 2019 θα είμαι δυναμικά παρών και θα διεκδικήσω εκ νέου την ψήφο και την στήριξη των συνδημοτών μου.
Αυτό άλλωστε περιμένουν και ζητούν από εμένα τόσο οι πολίτες που με εμπιστεύτηκαν όσο και τα μέλη της Παράταξής μου.
Οι δημότες της Αγίας Παρασκευής, με την ψήφο τους την πρώτη Κυριακή, έδειξαν το ποιά παράταξη εμπιστεύονται περισσότερο και ποιόν υποψήφιο προτιμούν για Δήμαρχο. Και παρά τις υπόγειες και παρασκηνιακές διεργασίες και συνεργασίες, την δεύτερη Κυριακή, ένας στους δύο δημότες εξέφρασε την εμπιστοσύνη του και την στήριξή του στο πρόσωπό μου και στην παράταξή μας. Αυτή την εμπιστοσύνη και την στήριξη, θα την τιμήσουμε με τον καλύτερο τρόπο και από τα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Με εκτίμηση,
ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «Αγία Παρασκευή, η πόλη μας»

Το άρθρο του κ. Ανδρέα Μπαλωτή μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.osxoliastis.gr/index.php/sxoliastis/1323-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AE%CF%84%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%C2%AB%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%B1%C2%BB.html

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση