Ανδρέας Γκιζιώτης: «Δεν μιλάνε για το «Σταύρος Κώτσης» γιατί σχεδιάζουν νέο γήπεδο».

0

Για πρώτη φορά αναφέρθηκε ο κ. Ανδρέας Γκιζιώτης στις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής του Γιάννη Σταθόπουλου αναφορικά με την διαμόρφωση του Αθλητικού και πολιτιστικού Πάρκου «Στάρος Κώτσης», αποκαλύπτοντας ότι αυτές περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός νέου γηπέδου.
Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του εξωραϊστικού συλλόγου «Αη Γιάννης ο Κυνηγός» που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2018 στο θεατράκι του 2ου Γυμνασίου, κατηγόρησε τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο δηλώνοντας ότι: «Ξέρετε γιατί δεν «ανοίγει» το θέμα της ανάπλασης του «Σταύρος Κώτσης» η διοίκηση… γιατί ετοιμάζει νέο γήπεδο!».


Τις ίδιες ανησυχίες φάνηκε να ενστερνίζεται και ο πρώην Δήμαρχος Αντώνης Σιδέρης που έδωσε το παρόν στην εκδήλωση και στη σύντομη ομιλία του ξεκαθάρισε ότι όπως κάποτε απετράπη και ματαιώθηκε η προσπάθεια εκμετάλλευσης του γηπέδου για επίσημους αγώνες, έτσι και σήμερα δεν πρέπει να δημιουργηθεί άλλο γήπεδο ή το υπάρχον να εξυπηρετήσει τέτοιους σκοπούς.
Ο κ. Σιδέρης κάλεσε τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο να διεξάγει διαγωνισμό για τη συνολική διαμόρφωση των 40 περίπου στρεμμάτων με τον τελευταίο να απαντάει εκτός μικροφώνου ότι δεν υφίσταται σκέψη για άλλο γήπεδο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ