Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Όχι στο Τέταρτο οικονομικό Ράιχ της Άνγκελας Μέρκελ»

0
aneksartitoi 01

Στην ομιλία του ο δημοσιογράφος και βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. κ. Κουίκ υποστήριξε  ότι το κόμμα του θα υπερβεί το 5% στις επερχόμενες εκλογές, ότι στα ψηφοδέλτια της περιφέρειας Β’ Αθηνών δεν υπάρχει ούτε ένας «επαγγελματίας πολιτικός», χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά «αρχιεφιάλτη» και με παρουσιαστικό «ψευτόμαγκα»  και μίλησε για την πολυσυλλεκτικότητα προσωπικοτήτων που έχουν να επιδείξουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες».
Ο κ. Κουίκ δήλωσε στη συνέχεια ότι ο πρόεδρος και οι βουλευτές του κόμματος είναι συνεπείς στις δηλώσεις τους καθώς και θεματοφύλακες σε εθνικά ζητήματα, όπως αυτό της εθνικής ανεξαρτησίας και της Ορθόδοξης Ελλάδας με στόχο την Αντίσταση των Ελλήνων στο « 4ο Οικονομικό Ράιχ» της Άνγκελας Μέρκελ.
Ο κ. Κουίκ στο τέλος της ομιλίας του αναφέρθηκε στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Μέγαρο και στο «μαύρο» που «έπεσε» από τον Αντώνη Σαμαρά,  τον οποίο ταύτισε  με τον δικτάτορα της Β. Κορέας Κιμ Γιονγκ-ουν . «Είπαμε «όχι» στη ΝΕΡΙΤ και δεν θα εμφανιστούμε σε πάνελ του κρατικού καναλιού αν δεν «ανέβουν οι διακόπτες» της ΕΡΤ» τόνισε με έμφαση ο κ. Κουίκ, λέγοντας παράλληλα ότι πράγματι υπήρχαν «μπλε» και «πράσινες» προσλήψεις στο παρελθόν αλλά οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ αγαπούσαν τη δουλειά τους. aneksartitoi 02
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο π. εισαγγελέας, πολιτικός επιστήμων και υποψήφιος βουλευτής κ. Ιωάννης Σακκάς που μίλησε σχετικά με την άσκηση εθνικής κυριαρχίας και πως αυτή έχει μετατραπεί σε «τυραννία» από τη σημερινή κυβέρνηση. Ο κ. Σακκάς αναφέρθηκε στις χρηματοδοτήσεις των τραπεζών της Ελλάδας που αγγίζουν το ύψος του δημόσιου χρέους, χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά «οικονομολόγο της πίτσας» ενώ δεν άφησε και ασχολίαστο ότι η χώρα κυβερνάται με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.
«Πρέπει να συνταχθεί κατηγορητήριο για την εξαθλίωση που συνίσταται σε βάρος του ελληνικού λαού» υποστήριξε ο κ. Σακκάς και εξήγησε ότι η αιτία προσπάθειας δωροδοκίας βουλευτών για την εκλογή ΠτΔ ήταν ο φόβος της «επόμενης μέρας» με κυβέρνηση που πιθανόν ν’ ακολουθήσει την επικείμενη νομοθεσία σε ότι αφορά τα σκάνδαλα των τελευταίων ετών. Ο κ. Σακκάς ήταν ιδιαίτερα σκληρός στις εκφράσεις του λέγοντας ότι οι υπαίτιοι για την κατάντια της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων σήμερα πρέπει να μπουν σε υπόγειες φυλακές ώστε να μην βλέπουν ούτε το φως του ήλιου!
Στη συνέχεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν υποψήφιοι βουλευτές της περιφέρειας Β’ Αθηνών μεταξύ των οποίων είναι και η συνδημότισσά μας κ. Ηλέκτρα Πανάγου. Το παρών στην εκδήλωση μετά από πρόσκληση συναδέλφου του έδωσε και ο επί δύο τετραετίες Δημοτικός Σύμβουλος και αντιδήμαρχος Γιάννης Γουργούλης.   

  

Απάντηση