Αντιπολιτευόμενοι τη χαρά του παιδιού…

0
Αντιπολιτευόμενοι τη χαρά του παιδιού…

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2018, ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς  ζήτησε να μάθει τον υπεύθυνο που επέτρεψε να λειτουργήσει το παγοδρόμιο στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής και μετά τη λήξη της σύμβασης που είχε υπογραφεί για ένα χρονικό διάστημα 10(ολόκληρων) ημερών.

Συγκεκριμένα ο κ. Ζορμπάς είπε ότι:  «Το παγοδρόμιο προοριζόταν για ένα διάστημα.. .με ποιο δικαίωμα συνέχισε ο επιχειρηματίας  να λειτουργεί και να «καίει» το ρεύμα του Δήμου;  συμπληρώνοντας  ότι το διάστημα που διοικούσε το Δήμο και συγκεκριμένα τα έτη 2011 – 2012 η δαπάνη για τη ΔΕΗ προϋπολογιζόταν στις 6.000 ευρώ.

Ο κ. Ζορμπάς προέβλεψε  επίσης ότι φέτος η κατανάλωση του ρεύματος θα ήταν διπλάσια αφού στη σύμβαση που υπογράφηκε μεταξύ Δήμου κι επιχειρηματία προβλεπόταν ότι ο Δήμος αναλάμβανε το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος .

Στο ίδιο μήκος  κύματος κινήθηκε και ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Μυλωνάκης, ο οποίος ρώτησε  για τη «μορφή της διαδικασίας» με την οποία δόθηκε η όποια παράταση καθώς και το ποιος θα πλήρωνε το ηλεκτρικό ρεύμα για το διάστημα που λειτούργησε εκτός της σύμβασης.

Απαντώντας   ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, εξήγησε ότι η συνέχιση της διασκέδασης των παιδιών στην κεντρική πλατεία από την κατασκευή του συγκεκριμένου επιχειρηματία, οφειλόταν στην επιθυμία γονέων αλλά και των  καταστηματαρχών της γύρω περιοχής που είχαν ζητήσει την παράταση της λειτουργίας  του παγοδρομίου.

Σ΄ότι αφορά το «τυπικό μέρος» της συνέχισης της λειτουργίας, ο κ. Σταθόπουλος είπε ότι η απόφαση ήταν δική του… ότι ήδη ο επιχειρηματίας σταμάτησε την λειτουργία του παγοδρομίου και κατέληξε διαβεβαιώνοντας τους προλαλήσαντες συμβούλους της αντιπολίτευσης ότι το κόστος του επιπλέον ρεύματος θα καλυφθεί από τον επιχειρηματία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση