Απάντηση σε επιστολή του πρώην δημάρχου Βασίλη Ζορμπά.

0

 

Από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας” και π. δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά, λάβαμε επιστολή διαμαρτυρίας στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Προς τον κ. Χρήστο Α. Μπαλωτή
Κύριε Μπαλωτή, στο τεύχος 184 της έντυπης εφημερίδας που εκδίδετε και στη δεύτερη σελίδα της, δημοσιεύετε κείμενο με τίτλο “Δικαστική δικαίωση για τους γυμναστές του ΠΑΟΔΑΠ”. Στο κείμενο που φέρεται ως “εξήγηση” ανακοίνωσης του ΠΑΟΔΑΠ, συνεπώς είναι δική σας θέση επί ανακοίνωσης που εξέδωσε ο ΠΑΟΔΑΠ, γράφετε τα εξής: ” Το Πρωτοδικείο Αθηνών, έκανε δεκτή την αγωγή των Γυμναστών του Πολιτιστικού-Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) κατά την περίοδο 2014-2015 και επί δημαρχίας Βασίλη Ζορμπά, με την οποία διεκδικούσαν την καταβολή αμοιβών ενός περίπου τετραμήνου”.
Αυτό είναι ανυπόστατο, ψευδές και τουλάχιστον δυσφημιστικό (αν όχι συκοφαντικό), διότι η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ επί δικής μου δημαρχίας, δεν έχει καμία σχέση με την συγκεκριμένη οφειλή του ΠΑΟΔΑΠ προς τους Γυμναστές. Όπως γνωρίζετε, παραδώσαμε τη διοίκηση του Δήμου τον Σεπτέμβριο του 2014, ενώ η οφειλή αφορά στους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο του 2015, όταν πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ από τον Σεπτέμβριο του 2014 ήταν ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ. Όσον αφορά στο λόγο της δημιουργίας της οφειλής, αυτή και πάλι οφείλεται στις καθυστερημένες και εσφαλμένες ενέργειες του Σωτήρη Παπαμιχαήλ.
Κατόπιν των ανωτέρω, σας ζητώ:
-Να ανασκευάσετε το ψευδές, ανυπόστατο και δυσφημιστικό κείμενο.
-Να αναγνωρίσετε το λάθος σας δημόσια, στην ηλεκτρονική και έντυπη εφημερίδα σας. Στην ηλεκτρονική εντός δυο ημερών από σήμερα και στην έντυπη στο επόμενο φύλλο της, στο σημείο ακριβώς που δημοσιεύεται το προαναφερόμενο κείμενο.
Σε αυτή την περίπτωση, θα δεχθώ ότι παραπληροφορηθήκατε εκ μέρους του ΠΑΟΔΑΠ και όχι ότι ήταν εσκεμμένη εκ μέρους σας επιχείρηση δυσφήμησής μου. Σε ενάντια περίπτωση, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου».

 

Αξιότιμε κ. Ζορμπά σχετικά με το Δελτίο τύπου του δημάρχου Αγ. Παρασκευής το οποίο δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό και έντυπο «Σχολιαστή» (τεύχος 184) οφείλω να σας αναγνωρίσω ότι έχετε δίκιο. Αυτό διότι μετά την δημοσιογραφική μεταφορά του δελτίου τύπου που εξέδωσε στις 25 Ιουλίου 2017 ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος αναφορικά με την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης των γυμναστών που απασχολήθηκαν στον ΠΑΟΔΑΠ, εκ λάθους μου και χωρίς ίχνος δόλου εμφανίζονται οι εν λόγω γυμναστές να έχουν προχωρήσει σε προσφυγή στην δικαιοσύνη κατά τη διάρκεια της δικής σας δημαρχιακής θητείας, αντί του ορθού, που είναι ότι αυτή έγινε επί δημαρχίας Γιάννη Σταθόπουλου.
Είναι γνωστό ότι από τον Σεπτέμβριο του 2014 δεν είσθε ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής και συνεπώς όπως είναι αυτονόητο ουδεμία ευθύνη έχετε για την πληρωμή προσλήψεων που έγιναν μετά το πέρας της Δημαρχιακής σας θητείας. Οι ανάλογες δημοσιογραφικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας έχουν ήδη δρομολογηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα και η ίδια αναφορά θα δημοσιευθεί και στον έντυπο «Σ», όπως ζητήσατε στο τεύχος Οκτωβρίου 2017.

Χρήστος Ανδρ. Μπαλωτής
Εκδότης – Δημοσιογράφος

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ