Αποτελέσματα βόλεϊ όλων των κατηγοριών της Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής

0
gj8y4492

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, οι ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ αντιμετώπισαν εκτός έδρας την ομάδα των ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ. Μολονότι στα 2 από τα 3 σετ τα κορίτσια μας ήταν συνέχεια μπροστά στο σκόρ, οι λεπτομέρειες προς το τέλος ήταν αυτές που έκαναν τη διαφορά και έκριναν το παιχνίδι, βρίσκοντας νικήτριες της γηπεδούχες με 3-0 σετ.
gj8y4492Τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ομάδα, σε ένα ακόμη ντέρμπυ κορυφής αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα των ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ που βρισκόταν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που δυστυχώς όμως διεξήχθη σε ένα γήπεδο ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για αγώνες Β΄Εθνικής Κατηγορίας, η ομάδα μας επικράτησε με 3-2 σετ, και σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, όχι μόνο παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας αλλά αύξησε τη διαφορά της από τους διώκτες της στους 2 βαθμούς.
Η νίκη αυτή επισκιάστηκε από τον τραυματισμό της παίκτριας μας ΚΛΕΙΩΣ ΘΩΜΑΙΔΟΥ η οποία υπέστη διάστρεμμα και θα λείψει από τους επόμενους αγώνες. Ευχόμαστε στην μία εκ των 2 αρχηγών της ομάδας μας ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και σύντομα πάλι στα γήπεδα.
 1394355 10151968459019939 60458208 n3
Τέλος, την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου η ΑΝΔΡΙΚΗ ομάδα αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ. Καλή εμφάνιση και νέα νίκη με 3-1 σετ που ανεβάζει την ομάδα μας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, δημιουργώντας αισιοδοξία και προσδοκίες για ακόμη καλύτερη και συναρπαστικότερη συνέχεια.
 
Συνοπτικά όλα τα αποτελέσματα:
Β΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – Α.Ε.Α.Π.  2-3
Β΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ : ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ – Α.Ε.Α.Π.  1-3
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ : Α.Ε.Α.Π. – ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ  0-3
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. – Α.Ε.Α.Π.  1-3
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ : ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – Α.Ε.Α.Π.  3-0

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση