Από την πλατεία Ιόλα ξεκίνησε η περιοδεία του δημάρχου στις συνοικίες της Αγίας Παρασκευής.

0

Στην πλατεία Ιόλα, τις οδούς Δημοκρατίας, Βύρωνος, Λυκούργου, Πλάτωνος, Παπαρηγοπούλου, Σ. Καράγιωργα κ.α. πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19/9/2017 η πρώτη από τις περιοδείες του Δήμαρχου Αγίας Παρασκευής Γ. Σταθόπουλου και της ομάδας συμβούλων της Δημοτικής Αρχής στις γειτονιές της πόλης στο πλαίσιο της άμεσης επικοινωνίας με τους κατοίκους για την εύρεση της καλύτερης λύσης στα υπάρχοντα προβλήματα.
Ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημ. Κονταξής καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, που τον συνόδευαν συνομίλησαν με πολλούς κατοίκους της περιοχής και κατέγραψαν προβλήματα της γειτονιάς καθώς και ιδέες και προτάσεις για την επίλυση κάποιων εξ αυτών.
Οι πολίτες αναφέρθηκαν σε προβλήματα σχετιζόμενα με την πλατεία Ιόλα (συντριβάνι, πράσινο, είσοδος οχημάτων), τη συντήρηση δρόμων και πεζοδρομίων, την καθαριότητα κλπ. που καταγράφηκαν από τη Δημοτική Αρχή ώστε να δοθούν λύσεις.
Η επόμενη περιοδεία του Δημάρχου και της ομάδας της Δημοτικής Αρχής στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  22/9/2017 με αφετηρία την  Πλατεία Τσακού (οδός Βενιζέλου) στις 6:00μμ.