Βασίλης Γιαννακόπουλος: «Θα είμαστε παρόντες στις επόμενες δημοτικές εκλογές».

0
Βασίλης Γιαννακόπουλος: «Θα είμαστε παρόντες στις επόμενες δημοτικές εκλογές».

Για συσπείρωση της παράταξης που είναι επικεφαλής και συνεργασία με άλλες παρατάξεις μίλησε ο Βασίλης Γιαννακόπουλος στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της «Συμμαχίας Ευθύνης» που πραγματοποιήθηκε σε καφετέρια της πόλης μας στις 5 Φεβρουαρίου 2018. Ο πρώην Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την αθρόα συμμετοχή του, αναφέρθηκε στην απαξίωση του θεσμού της αυτοδιοίκησης από την πολιτεία που έχει ως αποτέλεσμα, να απομακρύνει τον ενεργό, άξιο,μορφωμένο και ικανό συμπολίτη από τα κοινά των δήμων.

«Αυτή η έλλειψη ικανών στελεχών παρατηρείται στην παράταξη που τα τελευταία χρόνια διοικεί τον δήμο μας» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννακόπουλος και στη συνέχεια μίλησε για την επιτακτική ανάγκη συσπείρωσης και ανανέωσης σε επίπεδο στελεχών των δημοτικών παρατάξεων.

Ο κ. Γιαννακόπουλος πρότεινε τα στελέχη της Παράταξης να συσπειρωθούν γύρω από ένα κοινό όραμα και σκοπό ώστε αυτή να διευρυνθεί και συνάμα να υπάρξει συνεργασία και με άλλες παρατάξεις για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν την πόλη μας.

Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος για τι δημοτικές εκλογές:

Ο πρώην Δήμαρχος κατέληξε τονίζοντας ότι : «Μαζί, από εδώ και πέρα, δίνοντας έτσι το στίγμα της συνεργασίας για το καλό της πόλης μας» και συμπλήρωσε λέγοντας ότι η «Συμμαχία Ευθύνης» είναι η παράταξη του μεσαίου χώρου, που αντιπροσωπεύει τη λογική και την συνετή κι εποικοδομητική αντιπολίτευση.

Ο κ. Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι η παράταξη θα κατέλθει με ανανεωμένο πρόσωπο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αλλά ο τρόπος καθόδου και ανανέωσης θα αποφασισθεί από τα μέλη και τους φίλους της «Συμμαχίας Ευθύνης».

Απάντηση