Βασίλης Ζορμπάς: «Θα στηρίξω τον Γιάννη Σταθόπουλο».

0
zorbas 2014

Σε ανακοίνωση της παράταξης «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας», ο επικεφαλής και πρώην δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, δηλώνει ότι θα στηρίξει με κάθε τρόπο τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο στην προσπάθεια του να υπάρξει νοσηλευτής σε σχολείο της πόλης μας για παιδάκι που πάσχει από νεανικό διαβήτη.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Ήλθε σε γνώση μου ένα γεγονός, σημείο των καιρών, που με λύπησε βαθύτατα. Όπως πληροφορήθηκα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης δεν ενέκρινε φέτος την παρουσία νοσηλευτή σε σχολείο της πόλης μας, για παιδάκι που πάσχει από νεανικό διαβήτη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει καθημερινά η ζωή του παιδιού. Η μη έγκριση, οφείλεται στην έλλειψη επαρκών κρατικών κονδυλίων και συνεπώς δεν θεωρώ ότι μπορεί κάποιος να αποδώσει μομφή στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.
Δυστυχώς οι πολιτικές, που ασκήθηκαν πολλά χρόνια τώρα, οδήγησαν το Κράτος στη θέση να μην μπορεί να εκπληρώσει τις αυτονόητες υποχρεώσεις του. Επειδή όμως με λόγια ή με ευχές δεν μπορούν να λυθούν τα προβλήματα των ανθρώπων, αλλά μόνο με πράξεις αλληλεγγύης, προτείνω στο δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο να διερευνήσει άμεσα το θέμα της ανάληψης από το Δήμο της υποχρέωσης αυτής προς το παιδί αλλά και για άλλα παιδιά που βρίσκονται στην ίδια θέση, εφ΄όσον διαπιστωθεί ότι υπάρχουν. Εμείς θα τον στηρίξουμε με κάθε τρόπο, είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας».