Βράβευση της Χρυσής Ολυμπιακής Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών Κωφών & Βαρηκόων

0

Το Δ.Σ του Γυμναστικού Συλλόγου Αγ. Παρασκευής, διοργανώνει την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, στο κλειστό γήπεδο Κοντοπεύκου, εκδήλωση για να τιμήσει την δυναμική παρουσία των Ελληνίδων καλαθοσφαιριστριών στον παγκόσμιο μπασκετικό χώρο.

Στην εκδήλωση αυτή συμμετέχουν αθλήτριες από τους τέσσερις σύλλογοι που αναπτύσσουν το μπάσκετ γυναικών στις υποδομές τους με ιδιαίτερη επιτυχία και συγκεκριμένα: Παναθηναϊκός Α.Ο. , Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας , ο Κρόνος Γέρακα και Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής, οι οποίες θα συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό ατομικής δεξιοτεχνίας καθώς και σε παιχνίδια αντίληψης, αναδεικνύοντας την αθλητική τους ικανότητα και την ευστροφία τους, σε συνδυασμό με τη αγάπη για το παιχνίδι και την φιλική και ψυχαγωγική ατμόσφαιρα.
Στην εκδήλωση θα κληθούν να παραστούν οι μαθητές/τριες , οι γονείς τους και οι διδάσκοντες του Γυμνασίου – Λυκείου Κωφών & Βαρηκόων Αγίας Παρασκευής, καθώς και εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών.
Η Χρυσή Ολυμπιονίκης Εθνική Ομάδα Γυναικών Κωφών θα βραβευτεί από τον Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο και τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρη Παπαμιχαήλ.