Βράβευση των επιτυχόντων σε Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι από τον Δήμο Αγ. Παρασκευής.

0

Στο κατάμεστο από γονείς, μαθητές και καθηγητές αμφιθέατρο του «Δημόκριτου» έγινε την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών και μαθητριών των Δημόσιων σχολείων της Αγίας Παρασκευής που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τον Μάιο του 2016 και η κοπή πίτας του τμήματος Παιδείας του Δήμου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου και του αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού Πανου Γκόνη.
Ακολούθως έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και οι βραβεύσεις τις οποίες εκτός από τον Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Παιδείας έκαναν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι Ελισάβετ Πετσατώδη, Γιάννης Σιδέρης και Κώστας Χατζηανδρέου, οι Δημ. Σύμβουλοι Βασ. Ζορμπάς πρ. Δήμαρχος,Τερψ. Γκιόκα Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Στέλλα Ψύλλα, Σωτήρης Ησαΐας, Γιάννης Μυλωνάκης και Γιάννης Λογοθέτης, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Αύρα Μπασακίδου-Καράμπελα και Βασίλης Τραυλός, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ε.Ματιάτου-Χατζοπούλου, Διευθυντές Λυκείων και πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων Λυκείων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο πρ. Υπουργός Μ. Καρχιμάκης, διευθυντές Σχολείων και εκπαιδευτικοί, πρόεδροι και μέλη Συλλόγων Γονέων, κ.α.