Βράβευση 2ου ΕΠΑΛ Γαλατσίου

0
galatsi

 

Στην εκδήλωση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Διαδημοτικού Συνδέσμου Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γεώργιος Κουράσης, ο Δήμαρχος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κ. Παντελής Βλασσόπουλος, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος στην Κοινωνική Υπηρεσία κ. Γεωργία Κιτσίνη, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δήμων του Συνδέσμου, καθηγητές, δάσκαλοι, γονείς και μαθητές, παρουσιάστηκαν με επιτυχία από μαθητές σπουδαία προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων με θέματα το περιβάλλον, το θέατρο, τον πολιτισμό και ακούστηκαν μουσικές και τραγούδια από τις καλοδουλεμένες μαθητικές χορωδίες που εισέπραξαν δικαίως τα χειροκροτήματα όλων των παραβρισκόμενων.
Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ακολούθησε η βράβευση των σχολείων των Δήμων του συνδέσμου τα οποία υλοποίησαν προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων κατά το σχολικό έτος 2012-2013.
Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η βράβευση του 2ου ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου που απέσπασε για 3η συνεχή χρονιά (2010-2012-2013) βραβείο περιβαλλοντικής ευαισθησίας από τον Διαδημοτικό Σύνδεσμο με την απονομή ειδικής τιμητικής διάκρισης για την διαχρονικότητα επιτυχούς υλοποίησης περιβαλλοντικών προγραμμάτων. Η ειδική τιμητική διάκριση τιμά και αναγνωρίζει την προσπάθεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου που εργάζονται ακατάπαυστα μέσα και έξω από την τάξη, μέσα και έξω από το σχολείο, για την υλοποίηση προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων που αφορούν το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον, τον πολιτισμό και την υγεία και διαχέουν τα αποτελέσματα -ανοίγοντας το σχολείο προς τα έξω – στην ευρύτερη τοπική κοινωνία.
Την τιμητική διάκριση παρέλαβε εκ μέρους της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας του 2ου ΕΠΑΛ Γαλατσίου ο Διευθυντής κ. Σεραφείμ Κερασιώτης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμή που απέδωσαν στο σχολείο, ευχήθηκε στον Διαδημοτικό Σύνδεσμο καλή συνέχιση των σημαντικών προσπαθειών που κάνει για την προστασία του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση