Βραβεύθηκαν οι μαθητές της Αγίας Παρασκευής για τη «Γιορτή Ανακύκλωσης».

0

Με την εκδήλωση βράβευσης των νικητών ολοκληρώθηκε η Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που οργάνωσε ο Δήμος σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα «Ανταποδοτική Ανακύκλωση».
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουνίου2016 στην κατάμεστη, από μαθητές, δασκάλους και γονείς, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Αγίας Παρασκευής.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και οι Αντιδήμαρχοι Περιβάλλοντος Γιάνννης Σιδέρης και Παιδείας Παναγιώτης Γκόνης, μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» Κ. Καραγιαννάκη, συνεχάρησαν και ευχαρίστησαν τους νικητές του μεγάλου διαγωνισμού καθώς και όλα τα παιδιά που πήραν μέρος σ αυτόν.
Στη συνέχεια οι δάσκαλοι Π. Κοράκης από το 8ο και Α. Καφέτου από το 1ο Δημοτικό Σχολείο μαζί με μαθητές από τα δύο σχολεία, περιέγραψαν την εμπειρία τους από τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό και τις σκέψεις τους για την ανακύκλωση.
Τα σχολικά τμήματα τα οποία ανακύκλωσαν τις περισσότερες συσκευασίες και κέρδισαν τα έπαθλα του μεγάλου διαγωνισμού είναι τα εξής:

– 1ο : Το τμήμα Ε1 του 8ου Δημοτικού Σχολείου, που συνέλεξε 8.835 συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ κερδίζουν από ένα Tablet.
– 2ο : Το τμήμα Δ1 του 8ου Δημοτικού Σχολείου, που συνέλεξε 8.359 συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ κερδίζουν από ένα MP4 music player.
– 3ο : Το τμήμα ΣΤ1 του 1ου Δημοτικού Σχολείου, που συνέλεξε 6.828 συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ κερδίζουν από ένα MP3 music player.
– 4ο : Το τμήμα ΣΤ2 του 1ου Δημοτικού Σχολείου, που συνέλεξε 6.726 συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ κερδίζουν από ένα MP3 music player.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε , η ανακύκλωση συνεχίζεται, γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας.