Γενικός Συναγερμός – Υπερασπιστείτε την γυναικεία ομάδα μπάσκετ!

0
GSAP

    Φυσικά προφανές και δίκαιο αίτημά μας προς τον νέο Δήμαρχο κ. Σταθόπουλο και την νέα Διοίκηση του Αθλητικού οργανισμού του Δήμου (κ.κ. Παπαμιχαήλ, Βαλασιάδη κλπ.) είναι
 να αρθεί πλήρως η περυσινή σε βάρος μας αδικία.
Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει ικανοποιηθεί το άδικο αίτημα του σωματείου αυτού, ούτε όμως έχει αρθεί η περυσινή αδικία, δεδομένου ότι η κατεπείγοντος χαρακτήρα απόφαση του Δημάρχου για την κατανομή των ωρών είναι προσωρινή. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί σύντομα από το ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο σωματείο αυτό να φωνασκεί και να απειλεί τους πάντες.
Εμείς έχουμε θέσει τα αιτήματά μας στον Δήμαρχο και θα τα επαναθέσουμε ενώπιον του Αθλητικού Οργανισμού με κόσμιο και σοβαρό, αλλά ανυποχώρητο τρόπο. Πρώτο δείγμα αυτής της στάσης μας αποτελεί η κοινή ανακοίνωση όλων των ιστορικών Αθλητικών Συλλόγων της πόλης (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο σάλας) η οποία σας έχει γνωστοποιηθεί στις 14/09/14.
Δεύτερο δείγμα της θέλησης για να αρθούν οι σε βάρος μας αδικίες είναι η απόφαση των δύο σωματείων μπάσκετ της πόλης, της ΚΑΠ (άνδρες) και του ΓΣΑΠ (γυναίκες) να διοργανώσουν.
κοινή γιορτή και αγιασμό με την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο γήπεδο Κοντοπεύκου την Κυριακή 28/09/14 στις 11.30π.μ.
    Σκοπός της εκδήλωσης, πέρα από την παρουσίαση των ομάδων μας και τον αγιασμό, είναι η ενώπιον του Δημάρχου δυναμική παρουσία μας και η διατράνωση της θέλησής μας να μην αφήσουμε κανέναν να αμφισβητήσει τον από δεκαετίες πρωταγωνιστικό ρόλο μας στα αθλητικά πράγματα της Αγίας Παρασκευής.

 Για αυτό
η παρουσία ΟΛΩΝ μας ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ Κυριακή 28/09, ώρα 11.30π.μ. είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
    Το γήπεδο πρέπει να γεμίσει ασφυκτικά για :
να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας και την παρουσίαση των αγωνιστικών μας τμημάτων από τα ΜΙΝΙ μέχρι και το τμήμα ΓΥΝΑΙΚΩΝ
να δηλώσουμε, ενώπιον της νέας Δημοτικής Αρχής προς όλους όσοι περιφρονούν την αθλητική μας ιστορία

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση