Γιάννης Σταθόπουλος: «Σε λειτουργία η πεζογέφυρα «Γελαδάκη» στις αρχές Ιουλίου 2015».

0
stathopoulos 2010

Οι διαβεβαιώσεις που δίνονται και από τους δύο οργανισμούς είναι ότι η ηλεκτροδότηση ολοκληρώνεται εντός της επόμενης εβδομάδας και αμέσως μετά θα δοθεί σε κυκλοφορία.
    Όσον αφορά την υπό κατασκευή νέα πεζογέφυρα στο ύψος των οδών Ευαγγελιστρίας και Χίου (πλατεία Σωτ. Πέτρουλα) μετά από δύο συσκέψεις που έγιναν στο Δημαρχείο με τους μελετητές (όπου κάναμε ουσιώδεις παρατηρήσεις) και την ολοκλήρωση προ δύο εβδομάδων της μελέτης, το έργο βρίσκεται στη φάση της έγκρισης από τη Διεύθυνση Οδικών Υποδομών και σύμφωνα με τις κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις των Υπηρεσιών θα δημοπρατηθεί και κατασκευαστεί εντός του 2015.
    Έχουμε επανειλημμένα ενημερώσει για τα έργα αυτά δημόσια όπως και στα Συμβούλια και λυπούμαστε ειλικρινά για το ύφος ανακοινώσεων που δημοσιεύονται τελευταία σχετικά με το θέμα και που προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τα λυπηρά όντως ατυχήματα που έχουν γίνει στην προσπάθεια διάβασης της Λεωφ. Μεσογείων. Η σημερινή Δημοτική Αρχή της πόλης διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι ασχολείται  συστηματικά με την ολοκλήρωση των έργων. Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, τέλος, ενημερώνει σταθερά και σε κάθε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για όλα τα υπό εξέλιξη θέματα της πόλης, κάτι που έχει γίνει, ήδη αρκετές φορές για τα ως άνω έργα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση