Γιάννης Σταθόπουλος: «Στον ωραίο αγώνα στήριξης της Εκπαίδευσης».

0

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, υγεία, δύναμη και προκοπή στο δύσκολο έργο που όλοι επιτελείτε.
Θέλω να γνωρίζετε ότι τα τρία χρόνια που ασκούμε τα καθήκοντα μας ως Δημοτική αρχή πετύχαμε με οργανωμένη, επίμονη και αποτελεσματική δουλειά, σε άμεση συνεργασία με τη Σχολική κοινότητα, να αλλάξουμε την εικόνα των σχολείων μας όλων των βαθμίδων, επιλύοντας μικρά και μεγάλα προβλήματα, μερικά των οποίων εκκρεμούσαν χρόνια.
Ωστόσο γνωρίζουμε ότι εκκρεμούν ακόμα προβλήματα προς επίλυση και ότι τα Σχολεία απαιτούν καθημερινή έγνοια και φροντίδα για να λειτουργούν αξιοπρεπώς και να είναι αντάξια της σπουδαίας προσπάθειας της Σχολικής κοινότητας της πόλης μας.
Σας διαβεβαιώνω λοιπόν ότι θα είμαστε δίπλα σας, όπως κάθε χρονιά, με έργα και παρεμβάσεις, σε έναν ωραίο καθημερινό αγώνα για τη στήριξή και τη βελτίωση της Δημόσιας Παιδεία, μέσα στις οικονομικές μνημονιακές δυσκολίες.
Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!».