Γιατί και ποιόν συγκαλύπτετε κ. Δήμαρχε;

0
zorbas 2014

Συγκεκριμένα, με στοιχεία που προσκόμισα, η Οικονομική Επιτροπή εξαπατήθηκε να εγκρίνει ποσόν 15.000 Ευρώ για επισκευή ζημιών του εν λόγω απορριμματοφόρου, που στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν.
Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, αντί να εκτιμήσει την ενέργειά μου αυτή να προστατέψω τον ίδιο, την Οικονομική Επιτροπή αλλά και τα συμφέροντα του Δήμου, ανέθεσε στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου να απαντήσει αντί γι΄αυτόν, σε άλλη μια επίδειξη της γνωστής πολιτικής του «δειλίας». Ο Γενικός Γραμματέας κ. Στέφανος Κασαπίδης, δεν απάντησε επί της ουσίας. Με ανοίκειο και οργισμένο ύφος, που δεν ταιριάζει σε Υπηρεσιακό παράγοντα, μου επιτέθηκε λέγοντάς μου ότι ασκώ «bullying» σε Υπαλλήλους του Δήμου, επειδή ζήτησα στοιχεία που δικαιούμαι και υποχρεούνται να μου δώσουν. Και όχι μόνον αυτό, αλλά επιχείρησε να τρομοκρατήσει  Υπάλληλο του Δήμου, που αρνήθhκε να συναινέσει στην εξαπάτηση αυτή, απειλώντας την με πειθαρχική δίωξη.
Η ενημέρωσή μου αυτή, για το συγκεκριμένο απορριμματοφόρο,  αλλά και η απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου και του Γενικού Γραμματέα, έχουν καταγραφεί στο βίντεο της συνεδρίασης. Το οποίο είναι το μόνο που δεν έχει δημοσιοποιηθεί από την Δημοτική Αρχή, για προφανείς λόγους. Μάλιστα έχω ζητήσει να μου δοθεί, αρκετές φορές, αλλά το αρνούνται.
Διερωτώμαι αν ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος επιθυμεί να διερευνηθεί το σοβαρό αυτό ζήτημα ή θέλει να το συγκαλύψει. Ας ξεκαθαρίσει επιτέλους τις προθέσεις του και ας πάμε μαζί στους αρμόδιους Κρατικούς Φορείς, να καταθέσουμε τα στοιχεία που υπάρχουν, για να πραγματοποιηθεί ανεξάρτητος και ενδελεχής έλεγχος. Και ας σταματήσει επιτέλους να τρομοκρατεί τους Υπαλλήλους που ασκούν ευσυνείδητα τα καθήκοντά τους.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης
«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»

Βασίλης Ζορμπάς
πρ. Δήμαρχος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση