Για ακροδεξιές τακτικές κατηγορεί τον Βασίλη Ζορμπά ο Γιάννης Σταθόπουλος!

0
stathopoulos 2010

stathopoulos 2010Το βράδυ της 23ης Μαΐου 2014, ημέρα Παρασκευή και δύο 24ωρα πριν την Β’ Κυριακή των εκλογών για την ανάδειξη Δημάρχων, Περιφερειάρχων και Ευρωβουλευτών, «ανώνυμα» φέιγ βολάν μοιράστηκαν στην Αγία Παρασκευή με το σύνθημα: «Όχι στον Γιάννη Σταθόπουλο, «Μαύρο» στον Γιάννη Σταθόπουλο».

Τακτικές της δεκαετίας του 80’ ξαναζούν οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής το 2014. Η μεριά του Γιάννη Σταθόπουλου και της παράταξης «Νίκη των πολιτών Αγίας Παρασκευής» μιλάνε για «ακροδεξιές πρακτικές» ενώ ο Βασίλης Ζορμπάς και η παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» σε ανακοίνωσή τους καταδικάζουν το χθεσινό γεγονός!

Σας παραθέτουμε τις δύο ανακοινώσεις:

Νίκη των πολιτών Αγίας Παρασκευής: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ! ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ!

Με θλίψη γίναμε μάρτυρες χθες, μαύρης προπαγάνδας εναντίον μας, με την μορφή «ανώνυμων» φέιγ βολάν. Ελπίζαμε και περιμέναμε μια κάθετη καταδίκη τέτοιων πρακτικών από τον Κο Ζορμπά.

Αντί γι’ αυτό είδαμε, με δυσάρεστη έκπληξη, μια προβοκατόρικη ανακοίνωση που προσπαθεί να μετατρέψει το θύτη σε θύμα. Δυστυχώς ο Κος Ζορμπάς επιβεβαιώνει τον εαυτό του αναβιώνοντας ακροδεξιές τακτικές που μοναδικό αποτέλεσμα έχουν τον τραυματισμό της ίδιας της Δημοκρατίας.

Τον παραδίδουμε στην χλεύη του Δημοκρατικού κόσμου της Αγίας Παρασκευής, και καλούμε κάθε Δημοκρατικό πολίτη να καταδικάσει με την ψήφο του τον Κο Ζορμπά και τις ακροδεξιές πρακτικές του.

Περιμένουμε επίσης και οι υπόλοιπες παρατάξεις να πάρουν θέση, σε ένα τόσο σημαντικό θέμα Δημοκρατίας.

Αγία Παρασκευή η πόλη μας

Κάποιοι μπροστά στον πανικό τους, θεωρώντας ότι μπορεί να επηρεάσουν το φρόνιμα των πολιτών έχουν επιδοθεί σε προβοκάτσια πετώντας διάφορα φέιγ βολάν στους δρόμους.

Καταδικάζουμε αυτό το γεγονός ελπίζοντας ότι και η παράταξη του κ. Σταθόπουλου θα το καταδικάσει, εκτός αν γνωρίζει κάτι άλλο που δεν ξέρουμε εμείς.

Γραμματεία της Παράταξης

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση