Γιορτή Ακαδημιών Γυναικείου Μπάσκετ.

0
ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΣΑΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής 10/6/18 η Γιορτή των Ακαδημιών του ΓΣΑΠ ( Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής) με τη συμμετοχή ομάδων κοριτσιών από τα Δημοτικά σχολεία 1ο, 4ο, 6ο, 5ο -11ο και 9ο.
Τα κορίτσια διαγωνίστηκαν σε αθλοπαιδιές και σε αγώνες μπάσκετ, απονεμήθηκαν βραβεία στις καλύτερες και δόθηκαν σε όλες τις αθλήτριες αναμνηστικά μετάλλια και καπέλα.

Την εκδήλωσή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ και Τέλης Σερκεδάκης, ο επικεφαλής της κίνησης ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ και δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μυλωνάκης, η πρόεδρος του 1ου Δημοτικού σχολείου κ. Γωγώ Σταμάτη, του 4ου Δημοτικού κ. Λίλα Παπαγεωργίου και ο ταμίας του 6ου κ. Τσουμπός.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν και έφεραν σε πέρας ο τεχνικός μας Διευθυντής Γιάννης Θεολογίτης σε συνεργασία με την προπονήτρια Λάουρα Νιτουλέσκου και τους προπονητές Δημήτρη Χατήρα και Δημήτρη Ραρή. Επίσης παρέστη και συμμετείχε ο νέος τεχνικός Διευθυντής Χρήστος Καλογερόπουλος.
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί ιδιαίτερα τη γραμματέα Κατερίνα Βλαχάκη που παρουσίασε την εκδήλωση, τους εφόρους Βαγγέλη Κακοσούρη και Σωκράτη Σινάνογλου καθώς και το μέλος του ΔΣ Παναγιώτη Οικονομάκο για τη βοήθειά τους στην ομαλή διεξαγωγή της γιορτής μας.
Επιπλέον το Δ.Σ. ευχαριστεί τον Ανδρέα Καρτάκη για την χορηγία των εκδόσεων PRiNTA – ΡΟΕΣ, για τα καπέλα που μοιράστηκαν σε όλα τα κορίτσια. Στο τέλος φωτογραφήθηκαν όλες μαζί οι αθλήτριες του ΓΣΑΠ και των δημοτικών σχολείων, ευχηθήκαμν καλό καλοκαίρι και έδωσαν την ευχή να ξαναβρεθούν τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Απάντηση