«Γιορτή Μπιλιάρδου» στο Koralli Billiard Club στην Αγία Παρασκευή!

0

Ο τελικός τρίσποντου Γαλλικού Μπιλιάρδου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 στο Koralli Billiard Club στην Αγία Παρασκευή.

Η διοργάνωση αποτέλεσε μια μεγάλη γιορτή για το μπιλιάρδο καθώς η ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδος συνοδεύτηκε από events με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου, δεξίωση, μουσική, μπουφέ, πυροτεχνήματα και πολλά δρώμενα.

Την απονομή στον Πρωταθλητή Ελλάδος, Νίκο Πολυχρονόπουλο, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Σταθόπουλος ενώ τις επόμενες θέσεις κατέκτησαν οι Κώστας Κόκορης, Φίλιππος Κασιδόκωστας και Θωμάς Κουκής.

Σε ότι αφορά την κατάταξη των ανηλίκων πρώτος διακρίθηκε ο Στέφανος Αλεξανδρόπουλος, δεύτερος ο Αλέξανδρος Τραμούλης, τρίτος ο Δημήτρης Λεβεντάς και τέταρτος ο Κωνσταντίνος Πρασσάς.

Ο ιδιοκτήτης του Koralli Billiard Club  και «οικοδεσπότης» της διοργάνωσης κ. Γιάννης Πρασσάς ευχαρίστησε το Δήμαρχο και το Δήμο για την βοήθειά τους, τους χορηγούς επικοινωνίας, τα κανάλια Novaspots, το ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM και την εφημερίδα SportDay που στάθηκαν αρωγοί στο να κάνουν το ελληνικό τρίσποντο μπιλιάρδο γνωστό σε όλη την Ελλάδα, όπως και τους χορηγούς ΠΑΤΣΕΑΣ, DL Sails, Eurologic, Nanou, Sivissidis, iTk-Tech, Spiritus, Valentino, Roma Pizza, Fish Design, Ελληνικά Κελάρια, Διόνυσος και Crithonis Paradise Hotel.

koralli_prwtathlima_01

koralli_prwtathlima_02

koralli_prwtathlima_03

koralli_prwtathlima_04

koralli_prwtathlima_05

koralli_prwtathlima_06

koralli_prwtathlima_07

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ