ΓΣΑΠ: Τρία στα τέσσερα τμήματα σημείωσαν νίκη!

0
IMG 2198

ΓΣΑΠ : Προπονητές : Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος
Ρεντζεπέρη 4, Γκάνια 2, Χαρίτου 18(2), Τσιαδή 7, Βελούδου, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 20, Πεσκαντζίου 21, Γιουκάκη 5, Κούκη, Μερισιώτη 2.
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ : Προπονήτρια : Δρακάκη
Λεκάκη, Τσιμτσιλή 10(1),Μαργώνη 11, Γυάλια 2,Τσαγκαράκη 4, Πατέρα 6, Λουκοπούλου 6, Αθανασούλια 2, Ντάνου Α. 1, Ντάνου Γ.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ       IMG 1328 Custom
 ΓΣΑΠ – ΕΥΝΙΚΟΣ : 46 – 58
Δεκάλεπτα : 05-10, 11-16, 11-13, 19-19

Νέα ήττα για τις νεάνιδές μας από την ομάδα του Εύνικου  στον αγώνα της Κυριακής. Το μεγάλο πάθος τους για την νίκη, τις οδήγησε σε κατάσταση έντονου άγχους και σε κινήσεις βιαστικές, οι οποίες έφεραν αποτελέσματα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα και αδίκησε τον κόπο τους. Υπάρχει η πεποίθηση ότι αυτή είναι μια ομάδα που μπορεί να παίξει μπάσκετ με ομαδικότητα και σοβαρότητα, αρκεί να φύγει από το μυαλό των κοριτσιών μας ότι το δίπολο “νίκες/ήττες” είναι ταυτόσημο με το “θρίαμβος/καταστροφή”. Κάθε λάθος και κάθε ήττα πρέπει να είναι ένα κίνητρο για δημιουργική αυτοκριτική! Ας ελπίσουμε σε αυτό και σε ένα νέο ξεκίνημα γιατί ποτέ δεν είναι αργά. Πάμε λοιπόν να παίξουμε μπάσκετ και να το ευχαριστηθούμε την Πέμπτη στις 6/11 στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αμύντα.

ΓΣΑΠ : Προπονητής : Πλαγιαννάκος
Λαψάνα 17, Λούκα, Κανιαδάκη 8, Τραυλού, Μπόλτση, Κούτρη 4, Σιγιώργη 11, Σταθέλου, Ασημακοπούλου 4, Κούκη, Κουσίνα 2, Καράμπελα.

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ : Προπονητής : Βέλτσιστας
Παπασπυροπούλου 2, Σκαματζούρα 9, Σαράντου 2, Σχίζα 14, Γούλα 3, Μεχμεται 4, Μπούη, Γάτου, Αλεξίου 11(3), Σχίζα 2, Τσέρο 11(1), Πετροπούλου.

DSC 0023ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ      
ΓΣΑΠ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ : 38 – 36 (15 – 20)

Τη δεύτερη νίκη τους πέτυχαν οι κορασίδες μας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέναντι στην ομάδα των Μελισσίων. Μια νίκη που πέρα από τους δύο βαθμούς ήταν πολύ σημαντική για ψυχολογικούς λόγους. Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα μας ξεκίνησε για μια ακόμα φορά χαλαρά στην πρώτη περίοδο με αποτέλεσμα να δεχτεί σε αυτό το διάστημα 15 πόντους. Στη συνέχεια όμως βελτίωσε πολύ την άμυνα της και με ένα επιμέρους σκορ 15-7 στην τέταρτη περίοδο κατάφερε να πάρει τη νίκη. Εάν μάλιστα δεν γινόντουσαν αρκετά λάθη στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η τελική διαφορά του σκορ θα ήταν μεγαλύτερη. Επόμενη αγωνιστική την Τρίτη 4/11 στις 17:15 εντός έδρας με τον Προμηθέα (εξ’ αναβολής) και στη συνέχεια το Σάββατο 8/11 στις 20:30 εκτός έδρας με την Κηφισιά.

ΓΣΑΠ: Προπονητής : Πλαγιαννάκος
 Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κούκη, Λαχανά, Δούκα.

ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΑΟ: Προπονήτρια : Σκαρόγιαννη
 Κάβουρα, Κατσαβαρου Ε., Κατσαβαρου Ι, Κατσιγιάννη, Ξουρίδα, Μπουγου, Νικίδη, Αστερου, Τριανταφύλλου, Ντακοστα, Νικολέτου, Κριεκουκη.

ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΓΣΑΠ : 34 – 47
     Με το δεξί άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος των ΜΙΝΙ μας. Τα μικρά μας κορίτσια μπήκαν στον αγώνα με πάθος και πίεση στις δυνατότητές τους και ανέδειξαν το ταλέντο τους τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Κυρίως όμως ανέδειξαν την προσήλωσή τους στην ομαδικότητα, καθοδηγούμενα άριστα από την προπονήτριά τους Σόνια Γιουκάκη. Συγχαρητήρια λοιπόν και καλή συνέχεια.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ : Προπονήτρια : Αθανασίου
Παπουτσή, Μαργαρίτη, Κανελλοπούλου, Δασκαλοπούλου, Καβάσιλα, Ντούλο, Πανταζή, Τσενόλη, Πανο, Σαϊτα.

ΓΣΑΠ : Προπονήτρια : Γιουκάκη
Λούκα, Ανδρικοπούλου, Κακοσούρη, Λαχανά, Γρηγορίου, Κατωμέρη, Καρτάκη, Πλώτα, Καρακατσάνη, Κυριακοπούλου, Μπουντουροπούλου, Πανταζή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση