Διανομή τροφίμων σε 340 άπορες οικογένειες από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

0
Διανομή προϊόντων σε 340 άπορες οικογένειες, δικαιούχες του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», πραγματοποίησε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.
Η διανομή των προϊόντων, που γίνεται αυθημερόν με την παραλαβή τους από την Περιφέρεια Αττικής, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη και την Τετάρτη (3 και 4 Ιουλίου 2018) με τρόφιμα/είδη παντοπωλείου (φασόλια, φακές, ζυμαρικά, λάδι κα.) καθώς και με νωπά προϊόντα (κρέατα, τυριά κ.α).
Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Αγίας Παρασκευής συμμετέχει στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ ως Εταίρος Κοινωνικής Σύμπραξης με Επικεφαλής Εταίρο την Περιφέρεια Αττικής-Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα και εταίρους τους Δήμους Βριλησσίων, Χαλανδρίου, Ν. Ηρακλείου, Κηφισιάς και Νέας Ιωνίας, την Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς και την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Ενημερώνουμε επίσης ότι στις 26, 27 και 28 Ιουνίου έγινε διανομή τροφίμων (αλεύρι, ζάχαρη, λάδι, γάλα, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, ψάρι,κ.α.) στις 330 ωφελούμενες οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Απάντηση