Διονύσης Λέκκας: «Μανούβρες ταλαιπωρίας» οι κυκλοφοριακές αλλαγές στην κεντρική πλατεία».

0

Κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 12ης Οκτωβρίου 2017, το πρώτο θέμα που συζητήθηκε αφορούσε τη μετατροπή του τμήματος της οδού Γιαβάση, μεταξύ των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Στρ. Τόμπρα, σε οδό «ήπιας κυκλοφορίας» με ταυτόχρονη ανάπλαση της περιοχής, καθώς και την προώθηση τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου της Αγίας Παρασκευής για τον χαρακτηρισμό της εν λόγω οδού ως «πεζόδρομου». O δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Β. Ζορμπά και πρώην αντιπρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Διονύσης Λέκκας, είπε ότι «διαβούλευση» με τους κατοίκους δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ κι ότι η «δοκιμή» που είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια με το κλείσιμο του τμήματος της οδού Γιαβάση, υλοποιήθηκε καλοκαιρινή περίοδο όπου σημειώνεται λιγότερη κυκλοφορία οχημάτων.
Ο κ. Λέκκας κατέληξε λέγοντας ότι με τις κυκλοφοριακές αυτές αλλαγές δημιουργείται πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων εφοδιασμού των καταστημάτων της Αγ. Ιωάννου και ότι μ΄ όλες αυτές τις «μανούβρες ταλαιπωρίας» θα πέσει η επιχειρηματικότητα στην Αγ. Παρασκευή.

Διαβάστε σχετικά επίσης:  https://www.osxoliastis.gr/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ