Δολιοφθορά στην παιδική χαρά της Κεντρικής Πλατείας!

0
zimies paidiki xara

Όπως είναι γνωστό, στις 6 Αυγούστου 2015, ανακοινώθηκε η πιστοποίηση των Παιδικών Χαρών
Της Κεντρικής Πλατείας επί της οδού Γιαβάση, της Πλατείας του Αϊ-Γιάννη επί της οδού Ελβετίας,
της Πλατείας Τσακού επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, της Πλατείας «Μελίνα Μερκούρη» επί της οδού Κορυτσάς, της Πλατείας Δημοκρατίας επί των οδών Χείλωνος και Άγγελου Σικελιανού, του Παράδεισου στις οδούς Απόλλωνος και Ψαρών, των Πευκακίων επί των οδών Εθνάρχου Μακαρίου και Αγίων Αναργύρων και των Δασκαλικών επί των οδών Σολωμού και Λυκείου.
Επίσης έχει κατατεθεί φάκελος στην αρμόδια επιτροπή για πιστοποίηση της Παιδικής Χαράς στα Δασκαλικά επί των οδών Σολωμού και Δημητρακοπούλου και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα.
Υπολείπονται για πιστοποίηση εντός του Σεπτεμβρίου οι Παιδικές Χαρές της Πλατείας Αρκαδίου και της οδού Τέλλου Άγρα και τελευταία θα πιστοποιηθεί η Παιδική Χαρά των οδών Ασημακοπούλου και Περικλέους στις οποίες ολοκληρώνονται σύντομα οι εργασίες.
Τέλος, με νέα αντίστοιχη σύμβαση του έτους 2015 θα αναβαθμιστούν για να προσαρμοστούν στις απαιτούμενες προδιαγραφές, οι Παιδικές Χαρές επί της οδού Γενναδίου, των Αγίων Αναργύρων πλησίον της εκκλησίας και του Αθλητικού Κέντρου της οδού Νότου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση