Δωρεάν ο Δημοτικός Κινηματογράφος για όλο το καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή!

0
papamixail

Από την Παρασκευή 17η Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 7η Σεπτεμβρίου εξαιρετικές κινηματογραφικές ταινίες θα προβάλλονται στον ανακαινισμένο, φροντισμένο, απόλυτα ασφαλή υπαίθριο χώρο προβολών και παραστάσεων στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο «Σταύρος Κώτσης» (πρώην Στρατόπεδο Σπυρούδη).
Δημιουργήσαμε έναν χώρο για προβολές, παραστάσεις και εκδηλώσεις, που τόσο έχει ανάγκη η πόλη μας, στο φυσικό χώρο του, το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο «Σταύρος Κώτσης», στο πλαίσιο της ευρύτερης αξιοποίησης του ως Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.
Παρά τις γνωστές σε όλους αντιξοότητες, τις οποίες με ταχύτητα, επιμονή και θέληση ξεπεράσαμε, προσφέρουμε στους συμπολίτες μας ποιοτική συντροφιά και αναγκαία απόδραση τα καλοκαιρινά βράδια.
Η όλη δράση τελεί υπό την εποπτεία του Δήμου και του ΠΑΟΔΑΠ.
Η προσφορά του Δήμου και του ΠΑΟΔΑΠ ενισχύεται από το γεγονός ότι για φέτος, εξαιτίας και των συνθηκών που επικρατούν, η είσοδος και παρακολούθηση  των ταινιών θα είναι δωρεάν προς όλους.
Οι προβολές θα γίνονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, δύο φορές ημερησίως, 9.00 μ.μ – 11.00 μ.μ.  και  11.00 μ.μ. – 01.00 π.μ., ενώ ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για τους μικρούς φίλους μας, οι οποίοι θα απολαμβάνουν ταινίες κάθε Δευτέρα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του κινηματογράφου, μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Δήμου (www.agiaparaskevi.gr) και του Οργανισμού. (www.paodap.gr).
Με την πεποίθηση ότι πράξαμε το καθήκον μας απέναντι στους συνδημότες μας, σας καλούμε να απολαύσετε και αποδράσετε από την δύσκολη καθημερινότητα.
 
  

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση