Βασίλης Ζορμπάς: Είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου.

0
Ζορμπάς

«Η παράταξη είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς στην εκδήλωση που διοργάνωσε η παράταξη που είναι επικεφαλής «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε τοπική καφετέρια την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, ο κ. Ζορμπάς φέρεται να τόνισε ότι η παράταξη έχει στελεχωθεί με νέα αξιόλογα άτομα που εργάζονται και «σχηματοποιούν προτάσεις» για την πόλη, οι οποίες θα παρουσιάζονται συνεχώς στους δημότες.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν η βουλευτής Β΄ Αθηνών Σοφία Βούλτεψη, ο πρώην Υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος, ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λογοθέτης κ.α.

Σημείωση Σχολιαστή

Πρόσφατα ο κ. Ζορμπάς σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε ότι εφεξής (και μέχρι τις Δημοτικές εκλογές του 2019) θα ξεκινήσει μια σειρά παρουσιάσεων των θέσεων που έχει η παράταξή του πάνω στα πιο σημαντικά ζητήματα διοίκησης ενός Δήμου, όπως ο ίδιος και οι συνεργάτες του τα αξιολογούν.

Το πρώτο θέμα που έθεσε στη σειρά αυτή των παρουσιάσεων ήταν η αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες για την καλύτερη εξυπηρέτηση του Δήμου και την επίτευξη της διαφάνειας στις συναλλαγές που αυτός πραγματοποιεί.

Παράλληλα ο κ. Ζορμπάς πρόσφατα συναντήθηκε με την ΕΝΕΒΑΠ για να συζητήσει με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών της πόλης τα προβλήματα της πόλης και την τόνωση της τοπικής αγοράς.

Είναι σαφές ότι οι κινήσεις του κ. Ζορμπά γίνονται για επικοινωνιακούς λόγους, καθότι αρχικά η πρώτη θέση σχετικά με τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες αποτελεί μία «καραμέλα» που κάθε παράταξη προεκλογικά «μασάει». Κατά δεύτερον τα προβλήματα της αγοράς είναι πολύ γνωστά και δεν αποτελεί είδηση – παρότι παρουσιάζεται έτσι – το γεγονός ότι έγινε μια συζήτηση σε ένα καφέ .

Οι επικοινωνιακοί λόγοι δεν παραπέμπουν σε εντυπωσιασμό ωστόσο, αλλά λειτουργούν ως υπενθύμιση σε «μνηστήρες» που διεκδικούν το χρίσμα, ότι η Νέα Δημοκρατία διαθέτει υποψήφιο Δήμαρχο στην Αγία Παρασκευή.

Το κατά πόσο θα πείσει ο κ. Ζορμπάς ότι αυτό που παρουσιάζει έχει γερά θεμέλια θα φανεί από το πόσοι πολλοί θα τον ακολουθήσουν. Προς το παρόν όσοι έφυγαν στο παρελθόν από τη διοίκηση του Βασίλη Ζορμπά μέσα σε κλίμα προσβολών και ασέβειας, δεν δείχνουν να έχουν μετανιώσει για την τότε απόφασή τους.

Απ’ αυτούς που έμειναν μέχρι σήμερα κάποιοι αποχώρησαν τυπικά, άλλοι ουσιαστικά και κάποιοι σφυγμομετρούν το πώς και πότε θα αποχωρήσουν…