Εγκαίνια «Νίκης» !

0
egkainia

Ο κ. Σταθόπουλος άνοιξε την ομιλία του τονίζοντας, ότι η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Νίκη για την Αγ.Παρασκευή», έχει πετύχει μια μεγάλη συσπείρωση από όλο τον πολιτικό χώρο, το γονεϊκό κίνημα, τους τοπικούς συλλόγους, το Δίκτυο Αλληλεγγύης, τους καταναλωτικούς συνεταιρισμούς και γενικά από όλα τα διεκδικητικά κινήματα της πόλης.
Η Ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη «Νίκη για την Αγ.Παρασκευή» είπε ο κ. Σταθόπουλος, θα νικήσει στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, γιατί είναι η μόνη δημοτική κίνηση που συζητά για τα προβλήματα της πόλης με τους κατοίκους σε κάθε περιοχή και πραγματοποίησε για το σκοπό αυτό πέντε συνεχείς εκδηλώσεις σε όλες τις περιοχές της Αγίας Παρασκευής (Παράδεισος – Τσακός – Άη Γιάννης – Πευκάκια) και ακολουθεί μία ακόμα στη Νέα Ζωή για το επίμαχο θέμα του κολυμβητηρίου.

 katia vergou
 γράφει η Κάτια Βέργου πολιτικός επιστήμων

Στόχος της παράταξής μας είπε ο κ. Σταθόπουλος, είναι η άσκηση μιας πολιτικής που θα σέβεται τους Δημοτικούς χώρους, θα υπερασπιστεί τα δημοτικά σχολεία, τη δημόσια εκπαίδευση, τον αθλητισμό και τη νεολαία, την κινητικότητα των πολιτών με εκδόσεις εντύπων, με βραδιές πολιτισμού, δεντροφυτεύσεις και γενικά πολλαπλές τοπικές δραστηριότητες.
Είμαστε μια δημοτική κίνηση, επεσήμανε ο κ. Σταθόπουλος που έχουμε αποδείξει διαχρονικά τη σχέση μας με τον πολίτη, δεν εμφανιζόμαστε μόνο στο διάστημα της προεκλογικής περιόδου αλλά και στο ενδιάμεσο.
Ο κ. Σταθόπουλος επεσήμανε επίσης ότι ως συνέπεια τα εφαρμογής του νεοφιλελευθερισμού, χάθηκε για το Δήμο το 65% των χρηματοδοτικών πόρων με αποτέλεσμα τις δυσμενείς για την πόλη μας απολύσεις των σχολικών φυλάκων και δημοτικών αστυνόμων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γεράσιμος Βλάχος, Μαργαρίτα Καβρουδάκη – Δημητρίου, Ζωή Φωτεινού και Γιάννης Σιδέρης, ο πρώην δήμαρχος Αντώνης Σιδέρης, η πρώην πρόεδρος του συλλόγου Αρκάδων κ. Σούλη Σταθοπούλου – Βλάχου, οι κ. Γιάννης Λογοθέτης και Νίκος Σόβολος από το σύλλογο Τσακού, οι κ. Δημήτρης Μπεθάνης και Δημήτρης Σουσούδης, η κ. Παναγιώτα Σκόνδρα, ο πρόεδρος του συλλόγου Κοντοπεύκου κ. Γιώργος Ματσούκας, από το γονεϊκό κίνημα οι κ. Πάνος Γκόνης και Αντώνης Παπάζογλου, οι κ. Παναγιώτης Παναγάκος και Δημήτρης Βαλασιάδης, ο πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου «Άγιος Ιωάννης» Παναγιώτης Βαβουγυιός, ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Θεοδοσόπουλος και ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ κ. Γιώργος Καράμπελας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση