Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια το έργο διάνοιξης οδών στα πευκάκια Αγίας Παρασκευής.

0

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Αγίας Παρασκευής, για την κατασκευή του έργου «ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΥΚΑΚΙΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 €, που είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων και στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας έτους 2017 και είναι έτοιμο για δημοπράτηση.
Το θέμα παρουσίασε στο Συμβούλιο με μια πλήρως εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη εισήγηση ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος και στη συνέχεια μίλησε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, που ήταν παρών στη συζήτηση μαζί με την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισάβετ Πετσατώδη για να υποστηρίξουν το θέμα,ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του έργου, καθώς οι συγκεκριμένοι οδοί της περιοχής Πευκακίων, αποτελούν μέρος του βασικού οδικού δικτύου του Δήμου, και ευχαρίστησε την Περιφερειακή αρχή για την χρηματοδότηση.
Υπενθυμίζουμε ότι το έργο,το οποίο θα δημοπρατηθεί από το Δήμο Αγ. Παρασκευής και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του, περιλαμβάνει τη διάνοιξη (πλήρη ή τμημάτων) των οδών Πην. Δέλτα, Καλομοίρη, Καρκαβίτσα, Νηρηίδων, Βικέλα, Πορφύρα, Λ. Ακρίτα, Αγ. Αναργύρων, Πυθαγόρα, Πολυμνίας, Εθν. Μακαρίου, Μήλου, Βερενίκης, Στρ. Μυριβήλη, Τρικούπη, Φιλιατρών, Υμηττού, Περσεφόνης, Ασπασίας, Θεσσαλονίκης και Φειδιππίδου.