Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής για τα χρέη και τους πλειστηριασμούς.

0
Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής για τα χρέη και τους πλειστηριασμούς.

Ανοικτή εκδήλωση διοργανώνει η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής με τίτλο «Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα χρέη»την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου  2018 και ώρα 19.00 Γ΄Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής.

Η θεματολογία της συζήτησης θα αφορά τους εξωδικαστικούς συμβιβασμούς, τις ρυθμίσεις των χρεών, τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς με ομιλητές π. Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Τρύφων Αλεξιάδη,και
τον Γιώργο Μαστοράκη,
Διευθυντή Ειδικής Γραμματείας Ιδιωτικού Χρέους.

Σημ. Σχολιαστή:

Ενθυμούμενοι την τελευταία απόπειρα για ανοικτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής και αντίστοιχων οργανώσεων πριν από περίπου δύο χρόνια που κατέληξαν νέοι άνθρωποι στο νοσοκομείο από τις συγκρούσεις μεταξύ μελών του κόμματος και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι συνετό η πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης με αυτή τη θεματική ατζέντα στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Όσο κι αν η εκδήλωση παρουσιάζεται με ενδιαφέρον για την ενημέρωση των πολιτών από «πρώτο πρόσωπο» για φλέγοντα ζητήματα που «καίνε» την κοινωνία, δεν λησμονείται ότι τα εν λόγω θέματα έχουν την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ.

Προκύπτουν ερωτήματα για το κατά πόσο ο ΣΥΡΙΖΑ γενικά θέλει να σφυγμομετρήσει τον λαϊκό κόσμο και να σηκώσει το καπάκι από την κατσαρόλα που βράζει (όπου κατσαρόλα η κοινωνία) ή αν θέλει πράγματι να ενημερώσει τους πολίτες για πολύ σημαντικά ζητήματα.

Η ενημέρωση στη σημερινή εποχή μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, όπως η σύγχρονη τεχνολογία της επικοινωνίας μας αποδεικνύει καθημερινά.