Ελένη Βασιλειάδη: «Πολιτισμός σημαίνει αποδοχή της διαφορετικότητας»!

0
amea ekdilwsi

Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασιλειάδη στη σύντομη ομιλία της αναφέρθηκε στην ανάγκη  δημιουργίας συνθηκών αξιοπρεπούς  παρουσίας και συμβίωσης των παιδιών μας στην Κοινωνία,  καθώς και για την προάσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων τους, σ την διαπαιδαγώγηση, στην εκπαίδευση, στην ψυχαγωγία και τέλος την κοινωνική προσαρμογή τους.  
Η κ. Βασιλειάδη κλείνοντας την ομιλία της τόνισε τα εξής: «Μόνο με την  ευαισθητοποίηση-κινητοποίηση όλης της Τοπικής Κοινωνίας και την αποφασιστικότητα της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής μπορούμε να συνεργαστούμε, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και τα οράματά μας να γίνουν Πράξη. Είναι Πολιτισμός για τη Χώρα μας, είναι πολιτισμός για την Πόλη να αποδεχθεί αυτή τη διαφορετικότητα και να την εντάξει στην Κοινωνία».
Όπως είναι γνωστό,  ο Δήμος μας  είναι πρωτοπόρος στην προσπάθεια αυτή, αφού εδώ και χρόνια λειτουργεί το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για  άτομα με αναπηρία, ενώ παράλληλα έχει παραχωρήσει ένα οικόπεδο στα Πευκάκια για την ανέγερση και λειτουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Τέλος είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι το Αμερικάνικο Κολλέγιο διέθεσε αφιλοκερδώς στο σύλλογο το αμφιθέατρο για τις ανάγκες της συγκεκριμένης παράστασης .

amea ekdilwsi 01

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση