Ενίσχυση άπορων αριστούχων μαθητών Λυκείων από το Δήμο Αγ. Παρασκευής.

0

Την οικονομική ενίσχυση Οκτώ απόρων μαθητών των Λυκείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που αρίστευσαν το έτος 2015-2016 και συνεχίζουν στην επόμενη τάξη ή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, από τα έσοδα (ενοίκια διαμερίσματος από 1/5/2005 και εντεύθεν) του κληροδοτήματος Μ. Λιακόπουλου, πραγματοποίησε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.
Η επιλογή των δικαιούχων μαθητών έγινε με αντικειμενικά κριτήρια και μετά από λεπτομερή εξέταση και έλεγχο όλων των αιτήσεων για την ακρίβεια των στοιχείων τους από το Τμήμα Παιδείας του Δήμου, ενώ οι ενισχύσεις από το κληροδότημα, που δόθηκαν το 2016 για πρώτη φορά, στο εξής θα δίνονται κάθε χρόνο.
Οι μαθητές, ή φοιτητές πλέον, προσκλήθηκαν από το Τμήμα Παιδείας σε συνάντηση γνωριμίας στο Δημαρχείο, την Πέμπτη 5/1/2017, όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος αφού ενημερώθηκε από τους ίδιους για την πορεία τους, τους συνεχάρη και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν με την ίδια δύναμη, αποφασιστικότητα και επιτυχία στο μέλλον. Συγχαρητήρια και ευχές έδωσαν στα παιδιά και οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Οικονομικών Πάνος Γκόνης και Σπύρος Παπαγεωργίου, ενώ στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βασίλης Τραυλός, η Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας Α. Τζανή και γονείς.