Εντατικό Σεμινάριο Φωτογραφίας με τον Παναγιώτη Γούλιαρη

0
camera

Είναι σαφές ότι τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι φωτογράφοι κατά την προσπάθειά τους να εξελίξουν το έργο τους, είναι πολλές φορές συγγενικά. Ως εκ τούτου, η παρακολούθηση της κριτικής του έργου των υπόλοιπων συμμετεχόντων, αξιολογείται ως εξίσου σημαντική με την κριτική του δικού μας έργου.

Βιογραφικά Στοιχεία:
Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια πραγματοποίησε τις Μεταπτυχιακές του Σπουδές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο όπου και εκπονεί τη Διδακτορική Διατριβή του με αντικείμενο τη Φωτογραφική Θεώρηση του Αστικού Τοπίου.
Το 2001 παρακολούθησε το Βασικό Σεμινάριο Φωτογραφίας του Πλάτωνα Ριβέλλη, καθώς επίσης και το Προχωρημένο στη Σύρο. Είναι ενεργό μέλος του Φωτογραφικού Κύκλου Αθηνών από το 2000.
Δίδαξε ως βοηθός στο Διατομεακό Εργαστήριο Αρχιτεκτονικής Σύνθεσης 7ου-8ου Εξαμήνου της Σχολής Αρχιτεκτόνων Ε.Μ.Π. κατά τα Ακαδημαϊκά Έτη 2006-07, 2007-08 και 2008-09.
Κατά την περίοδο 2009-12 δίδαξε με την ιδιότητα του Συμβασιούχου Λέκτορα στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Δ.Π.Θ. στα μαθήματα: Αρχιτεκτονική Τοπίου 4ου Εξαμήνου, Οπτικο-ακουστικές Τέχνες 6ου Εξαμήνου, Αστικός Σχεδιασμός 7-8ου εξαμήνου και Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός 9ου εξαμήνου.
Το 2009 δημιούργησε μαζί με τους Βαγγέλη Ταμβάκο και Βασίλη Γεροντάκο το Εργαστήρι Φωτογραφίας του Δήμου Περιστερίου, όπου δίδαξε Φωτογραφία μέχρι το 2012.
Το φθινόπωρο του 2012 ίδρυσε μαζί με τον Βασίλη Γεροντάκο, τη Φωτογραφική Ομάδα Camera Work.
Έχει πάρει μέρος σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις Αρχιτεκτονικού και Φωτογραφικού Έργου στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Είναι ιδρυτικό μέλος των Extrude Architects.
Eίναι συνεργάτης του Φωτογραφικού Πρακτορείου Millennium Images με έδρα το Λονδίνο και της Vogue Italy με έδρα το Μιλάνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση