Επίσκεψη του Παλαιστίνιου Πρέσβη στον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής.

0

O Πρέσβης του Παλαιστινιακού κράτους, H. E.Marwan Toubassi επισκέφθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο στο Δημαρχείο της πόλης.
Στη συνάντηση των δύο ανδρών ο Πρέσβης ενημέρωσε το Δήμαρχο για θέματα σχετικά με το Παλαιστινιακό ζήτημα, τον ευχαρίστησε για την αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό και τον προσκάλεσε στην πολιτιστική μουσική βραδιά με την Ορχήστρα νέων του Εθνικού Μουσικού Ωδείου EdwardSaid«Banatal-Quds /Κόρες της Ιερουσαλήμ» από την Παλαιστίνη, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα.
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής και των πολιτών της Αγίας Παρασκευής στο δίκαιο αγώνα της Παλαιστίνης και του λαού της και ευχαρίστησε τον Πρέσβη για την επίσκεψη του, την πρόσκληση και τη συζήτηση.

Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης η διοργάνωση κοινής πολιτιστικής εκδήλωσης τον Σεπτέμβριο στο Δήμο Αγίας Παρασκευής και η πιθανότητα αδελφοποίησης με πόλη της Παλαιστίνης.