Επιδεινώνονται κι άλλο οι σχέσεις Δημάρχου – εργαζομένων Αγίας Παρασκευής.

0

Η πολυήμερη κατάληψη του Δημαρχείου μπορεί να έληξε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, οι εργαζόμενοι ωστόσο είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους για τη μη απόλυση συναδέλφων τους. Αναλυτικότερα με ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για «συνεχείς πιέσεις» και «παρεμβάσεις» που οδήγησαν στην λύση της κατάληψης ενώ συνεχίσουν λέγοντας τα εξής:
«Συνεχίζουμε τον αγώνα για την άμεση αποκατάσταση των απολυμένων και των εν ενεργεία εργαζομένων που βρίσκονται στους προσωρινούς πίνακες ΑΣΕΠ και για μόνιμη και σταθερή εργασία.
Η απόφαση της Γ.Σ. στο κομβικό σημείο της κορύφωσης του αγώνα είχε ως συνέπεια τη λύση της σύμβασης της συναδέλφου μας και την παρακώλυση των θετικών εξελίξεων επί του εργασιακού ζητήματος.
Ο ΣΕΔΑΠ συνεχίζοντας τον αγώνα του, μετά από παρέμβαση των εργαζομένων, ήταν παρών στην συνάντηση με τον υπουργό εσωτερικών κ. Κουρουπλή μαζί με μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, τα μέλη του συλλόγου εργαζομένων Δ. Πετρούπολης και το Δήμαρχο Πετρούπολης.
Ο υπουργός-για ακόμα μια φορά- μάς «διαβεβαίωσε» ότι η Κυβέρνηση θα δώσει λύση και μάς κάλεσε σε νέα συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα.
Αρνητική εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός ότι ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής, αντίθετα με τα λεγόμενά του, δεν υπήρξε παρών στην συνάντησή μας, αλλά επέλεξε να έρθει με μιάμιση ώρα καθυστέρηση και ενώ η συνάντηση είχε ολοκληρωθεί. Μάλιστα προσήλθε από διαφορετική είσοδο από εκείνη όπου πραγματοποιήσαμε παράσταση διαμαρτυρίας.
Εμείς καλούμε τους εργαζόμενους να βρίσκονται σε εγρήγορση εν όψει εξελίξεων. Δεν εφησυχάζουμε, δεν σταματάμε τις κινητοποιήσεις και πιέζουμε, διότι το μέτωπο είναι ακόμα ανοιχτό και η μάχη δεν έχει τελειώσει.
Όλοι είμαστε απαραίτητοι, κανένας δεν περισσεύει, καθότι ο αποδεκατισμός και οι αυξημένες ανάγκες των υπηρεσιών εν γένει καθιστούν όλους τους εργαζόμενους αναγκαίους».