Επιτυχής η 11η Ημερίδα Στίβου για ΑμεΑ στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 η 11η ημερίδα στίβου για ΑΜΕΑ, που διοργάνωσε το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, στην Ελληνογαλλική Σχολή «Ευγένειος Ντελακρουά».
Στην ημερίδα συμμετείχαν έντεκα (11) κέντρα ΑΜΕΑ από πολλές περιοχές της Αττικής και στα αγωνίσματα (30m Βάδην, 30m Ταχύτητας, 30m Σκυταλοδρομίας, Άλμα Άνευ Φοράς, Άλμα με Φορά, Ρίψεις με μπαλάκι “softball” ) πήραν μέρος 120 αθλούμενοι και αθλούμενες όλων των ηλικιών.
Την έναρξη της ημερίδας έκανε η Διευθύντρια της Ελληνογαλλικής Σχολής Br. Renn που καλωσόρισε στο χαιρετισμό της, με ταυτόχρονη μετάφραση, όλους τους συμμετέχοντες, ενώ στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ευχαρίστησε την κ. Renn για τη φιλοξενία των αγώνων και όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους .
Παραβρέθηκαν και απένειμαν επαίνους, μετάλλια και αναμνηστικές πλακέτες ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου-ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης, η αντιπρόεδρος του συλλόγου Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ «Το χελιδόνι» Β. Χριστοδούλου, η νυν και η τέως πρόεδροι της Παιγνιοθήκης Αγίας Παρασκευής Ε. Καλοφώνου και Λ. Χατζηνικολάου, ο Διευθυντής του Γυμνασίου της Ελληνογαλλικής Κ. Μπουμπούκης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.