Η «αλληλεγγύη» γίνεται πράξη από το σύλλογο Τσακού

0
tsakos trofima

tsakos trofimaΤο Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2013, η ομάδα «αλληλεγγύης» του Συλλόγου κατοίκων της περιοχής του Τσακού πραγματοποίησε συγκέντρωση με σκοπό τη συλλογή τροφίμων για άπορους συμπολίτες μας έξω από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς πρωτοβουλιών της ομάδας «Αλληλεγγύης» η οποία και έχει αναλάβει καθόλη τη διάρκεια του έτους την οικονομική και υλική υποστήριξη ενός σημαντικού αριθμού οικογενειών.
Όπως μας είπε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλης οι συμπολίτες μας με τις προσφορές αγάπης που έκαναν, γέμισαν με είδη διατροφής πέντε καρότσια (του σούπερ μάρκετ) τα οποία θα διανεμηθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.
Για την πραγματοποίηση του ιερού αυτού σκοπού σημαντικό ρόλο έπαιξαν πρωτίστως οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της περιοχής οι οποίοι για άλλη μια φορά απέδειξαν έμπρακτα την ευαισθησία τους, ο επιχειρηματίας και μέλος του Συλλόγου κος Δημήτριος Σταματίου για την γενναιόδωρη προσφορά του, ο διευθυντής και το προσωπικό του καταστήματος Market In για τη εξαιρετική συνεργασία.
Παρόντες στην προσπάθεια αυτή ήταν ο π. δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Νίκη για την Αγία Παρασκευή» Γιάννης Σταθόπουλος μέλη του συλλόγου και κάτοικοι της περιοχής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση