Η διάλυση μετά την ήττα και το «ορφάνεμα» της ηγεσίας του συντηρητικού χώρου

0
x 00146

x 00146Αναβολή Δημοτικού Συμβουλίου – τιμωρία επιβλήθηκε στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής από τον απερχόμενο δήμαρχο, τη Δημοτική Αρχή και τους συμβούλους της μέχρι 1ης Σεπτεμβρίου πλειοψηφίας του Δήμου προς το λαό της Αγίας Παρασκευής επειδή προφανώς επέλεξαν τον κ. Γιάννη Σταθόπουλο και την παράταξη «Νίκη για την Αγία Παρασκευή» να αναλάβει τις τύχες τις πόλης μας για την επόμενη πενταετία.
Συγκεκριμένα το Δημοτικό Συμβούλιο που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ αφού η παράταξη που διαθέτει την πλειοψηφία στο Δήμο θεώρησε σκόπιμο να μην προσέλθει σύσσωμη αφήνοντας έτσι εν είδει τιμωρίας σε εκκρεμότητα θέματα που εντελώς συμπτωματικά είχαν να κάνουν με την περαίωση συγκεκριμένων έργων.
Η εικόνα διάλυσης που παρουσίασε η παράταξη του Βασίλη Ζορμπά ήταν αναμενόμενη αφού ο απερχόμενος δήμαρχος – σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες – ανακοίνωσε σε συνεδρίαση της δημοτικής του ομάδας ότι δεν θα ξαναθέσει υποψηφιότητα για το δημαρχιακό θώκο το 2019 αλλά ούτε ξεκαθάρισε αν θα παραμείνει στα έδρανα της αντιπολίτευσης ή θα αποχωρήσει από αυτά με την συμπλήρωση των προβλεπομένων ετών για τη λήψη της δημαρχιακής του σύνταξης.
Το «ορφάνεμα» που προκάλεσε η θέση αυτή του κ. Ζορμπά στη συντηρητική παράταξη και το οποίο θυμίζει το «γρήγορο» κλείσιμο της Βουλής… άνοιξε τους πολιτικά τους ασκούς Αιόλου και σημειοδότησε την απαρχή της «κούρσας διαδοχής» η οποία μόνο «ανώδυνη» δεν προβλέπεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση