Η 63η Ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς από 27 Απριλίου μέχρι 14 Μαΐου.

0

Τα εγκαίνια της 63ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς πραγματοποιήθηκαν στις 27 Απριλίου 2017 στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος» με κεντρική ιδέα φέτος τον «Κήπο για τις αισθήσεις», δηλαδή ένα κήπο που δίνει το έναυσμα για τη λειτουργία και ενεργοποίηση των αισθήσεων.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος που επισκέφτηκε μεταξύ άλλων, το περίπτερο του Συνεργατικού Σχηματισμού “Discover North Athens” επισημαίνοντας τη σημασία που έχει η εν λόγω δικτύωση φορέων για την προσέλκυση κόσμου στην περιοχή προς όφελος των δημοτών και της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Αναλυτικότερα ο αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι: «Το Discover North Athens λειτούργησε πιλοτικά σήμερα και φιλοδοξούμε στην πλήρη εφαρμογή του για να αποτελέσει αναπτυξιακό εργαλείο αξιοποιώντας τον πολιτισμό, την ιστορία, τα τοπόσημα αλλά και τη σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα της βόρειας Αθήνας».

Ο Συνεργατικός Σχηματισμός με την επωνυμία Discover North Athens συστάθηκε από δήμους και φορείς που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Αθήνα, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και σκοπό την ανάδειξή της σε πολιτιστικό προορισμό.
Η έκθεση φιλοξενείται στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος», από 27 έως 14 Μαΐου, με κεντρική ιδέα φέτος τον «Κήπο για τις αισθήσεις», δηλαδή ένα κήπο που δίνει το έναυσμα για τη λειτουργία και ενεργοποίηση των αισθήσεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ